Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Renault: Στο 40% οι πωλήσεις εξηλεκτρισμένων οχημάτων το 2022

Renault: Στο 40% οι πωλήσεις εξηλεκτρισμένων οχημάτων το 2022

1.313 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2022)

Η Renault θεωρεί πως οι εξηλεκτρισμένες πωλήσεις αυτοκινήτων που θα σημειώσει το 2022 θα είναι σημαντικά αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Σημαντικά αυξημένες οι πωλήσεις εξηλεκτρισμένων το 2022

Σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια είναι το ποσοστό των ευρωπαϊκών πωλήσεων αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων της Renault το 2022, σύμφωνα με τον διευθυντή της γαλλικής φίρμας Fabrice Cambolive. «To ποσοστό θα φτάσει το 40% αυτό το έτος» δήλωσε ο Cambolive στο περιθώριο της Έκθεσης του Παρισιού προσθέτοντας πως η Renault κάνει σταθερά βήματα προς την ηλεκτροκίνηση. Θυμίζουμε πως το 2021, τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα της Renault αποτέλεσαν το 25% των πωλήσεων της μάρκας, ενώ για το πρώτο 6μηνο του 2022, το ποσοστό έχει ήδη ανέβει κοντά στο 33%.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

O πληθωρισμός παγώνει τις πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Την ίδια στιγμή, ο Cambolive σημειώνει πως οι παραγγελίες για νέα αυτοκίνητα έχουν μειωθεί κατά περίπου 20% πανευρωπαϊκά τους τελευταίους μήνες λόγω του πληθωρισμού, ωστόσο περιμένει πως συνολικά, οι πωλήσεις αυτοκινήτων το 2022 θα βρεθούν στο ίδιο επίπεδο παρά τα προβλήματα που συνεχίζουν να ταλανίζουν την παραγωγή.

Πάνω στο νέο Megane και τα Renault 5 και 4 θα στηριχθεί η Renault

Επιστρέφοντας στην προσπάθεια που κάνει η Renault για να τονώσει τις πωλήσεις εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων, η μάρκα αναμένεται να στηριχτεί πάνω στο νέο ηλεκτρικό Megane crossover και την αναβίωση δύο θρυλικών μοντέλων της, το Renault 5 και το Renault 4.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
home pro