Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το Grand Cherokee.

SUV «γήπεδο» από την Jeep

2.249 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2019)

Ένα νέο μεγάλο SUV με τρεις σειρές καθισμάτων επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει η Jeep, μαζί βέβαια με τον ερχομό του Wagoneer.

Τα SUV είναι τα αυτοκίνητα που συγκεντρώνουν τη «μερίδα του λέοντος» της προτίμησης του αγοραστικού κοινού, για αυτό και οι εταιρείες δίνουν μεγάλη βάση στην κατασκευή τους. Από αυτή τη κατάσταση δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός η Jeep η οποία επιβεβαίωσε πως θα κατασκευάσει δύο ακόμα νέα μοντέλο, ένα εκ των οποίων θα πρόκειται να έχει τρεις σειρές καθισμάτων.
 
Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής της μάρκας  Mike Manley. Μάλιστα ο Manley δεν στάθηκε μόνο σε αυτή τη πληροφορία αλλά αποκάλυψε πως το ένα πρόκειται για το Wagoneer, ενώ για το SUV με τις τρεις σειρές καθισμάτων σημείωσε πως θα βρεθεί ανάμεσα από το Grand Cherokee και το Wagoneer, στη γκάμα της μάρκας.
 
Από κει και πέρα περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο γνωρίζουμε πως το νέο SUV αν και θα μοιραστεί διάφορα εξαρτήματα της πλατφόρμας και του κινητήρα του Grand Cherokee, θα έχει διαφορετική ονομασία. Επιπλέον όταν βγει από τη γραμμή παραγωγής θα είναι διαθέσιμο και σε υβριδική έκδοση, κάτι που θα συμβεί και με τα Grand Cherokee και Wagoneer.
 
¶λλα στοιχεία δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο η φημολογία πως το επερχόμενο μοντέλο της Jeep, θα μπορούσε να επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Grand Wagoneer είναι υπαρκή. Ο χρόνος θα δείξει τι θα ισχύει με την ονομασία του αυτοκινήτου, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως οι εργασίες της Jeep θα μας κρατούν σε εγρήγορση.

Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI