Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σκίτσο μαρτύρησε το «σουλούπι» της νέας F250

2.729 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2024)
Σκίτσο μαρτύρησε το «σουλούπι» της νέας F250

- Προσκλήσεις για τη παρουσίαση της F250 μοίρασε η Ferrari
- Στο σχέδιο η F250 έμοιαζε με το Vision Gran Turismo concept που παρουσιάστηκε το 2022
- Φήμες ακούγονται, για V6 hybrid και όχι για V12

Προσκλήσεις για τη παρουσίαση της F250 μοίρασε η Ferrari

Παρά το γεγονός ότι είμαστε πολύ κοντά στη παρουσίαση του νέου μοντέλου της Ferrari, αυτό ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί με τους ανθρώπους του Maranello να κρατάνε τον σχεδιασμό της νέας F250 ή όπως αλλιώς ονομαστεί, ως καλά φυλαγμένο μυστικό. Ο διάδοχος της LaFerrari έχει ήδη εντοπιστεί να κάνει βόλτες γύρω από το Maranello με τον σχεδιασμό του να είναι ακόμα άγνωστος αφού επί το πλείστον φοράει ολόσωμη στολή πάντως όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμα με την ίδια την ιταλική μάρκα να μοιράζει προσκλήσεις για την παρουσίασή του νέου μοντέλου.
 

Στο σχέδιο η F250 έμοιαζε με το Vision Gran Turismo concept που παρουσιάστηκε το 2022

Οι προσκλήσεις, οι οποίες μοιράστηκαν στους πιο πλούσιους αγοραστές της Ferrari, ήρθαν συνοδευόμενες από ένα σκίτσο του σχεδιασμού της F250. To teaser αποτελούταν από έξι γραμμές και έδειχναν ένα αυτοκίνητο το οποίο έμοιαζε στο Vision Gran Turismo concept που παρουσιάστηκε το 2022. Επίπεδο πίσω μέρος, αθλητικό σώμα και design που θυμίζει μονοθέσιο είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά της νέας F250.
 

Φήμες ακούγονται, για V6 hybrid και όχι για V12

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για τον διάδοχο της LaFerrari το νέο μοντέλο αναμένεται να ακολουθήσει το vision GT concept μηχανικά. Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία το vision GT, διαθέτει έναν 3 λτ. V6 κινητήρα ο οποίος παράγει 1030 ίππους και 91 κιλά ροπής, ενώ υποβοηθείται από ένα υβριδικό σύστημα τριών μοτέρ που παράγουν 326 ίππους. Όλα αυτά και με συνολικό βάρος των 1250 κιλά μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα κάτω από δυο δευτερόλεπτα ενώ τα 0-200 χλμ/ώρα κάτω από πέντε. Πιστεύετε ότι θα δούμε κάτι τέτοιο στον δρόμο; Τι περιμένετε εσείς από το Maranello;

 

FORD
OPEL