Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το σίγουρο είναι ότι η ισχύς και η ροπή μιας I-Pace SVR θα αυξηθεί σημαντικά.

Στα σκαριά Jaguar I-Pace SVR

1.580 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2019)

Μια ακόμη πιο ισχυρή I-Pace θέλει να κατασκευάσει η Jaguar. Είναι όμως σε προτεραιότητα;


Mε τις πληροφορίες που θέλουν την Audi να ετοιμάζει μια πιο σπορ S έκδοση για το e-tron με τρία ηλεκτρικά μοτέρ απόδοσης άνω των 500 ίππων και μεγαλύτερη μπαταρία να είναι έντονες, πηγές από την Βρετανία κάνουν λόγο πως κάτι αντίστοιχο ετοιμάζει και η Jaguar για την I-Pace.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα, το αφεντικό του τμήματος Special Vehicle Operations της Jaguar, κ. Michael van der Sande σημείωσε πως το ερώτημα για μια I-Pace SVR δεν είναι, αν θα κατασκευαστεί, αλλά το πότε θα γίνει αυτό, τονίζοντας πως αυτή την στιγμή το τμήμα του έχει σε προτεραιότητα άλλα μοντέλα που θα μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις συνολικές πωλήσεις της μάρκας.

Το σίγουρο είναι ότι η ισχύς και η ροπή μιας I-Pace SVR θα αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με τα 400 άλογα και τα 694 Nm που αποδίδει στην «απλή» της έκδοση, ενώ και οι επιδόσεις της αδιαμφισβήτητα θα είναι, έστω και λίγο, καλύτερες. Υπενθυμίζουμε πως τα πρώτα 100χλμ./ώρα από στάση να έρχονται σε 4,8 δλ. ενώ η αυτονομία της ορίζεται στα 490 χλμ. και για να φορτιστεί χρειάζεται μόλις 40 λεπτά με ταχυφορτιστές 100 kW.

Η Audi και η Jaguar δεν είναι οι μόνες εταιρείες που ετοιμάζουν πιο ισχυρές εκδόσεις για τα αμιγώς ηλεκτρικά τους SUV αφού ήδη έχει γίνει γνωστό πως η Μercedes-AMG θα έχει στην γκάμα της ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια.
 

Hyundai
NISSAN