ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. οι «κοντράκηδες» (+video)

31.115 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2019)

Ακόμα μία επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων. Ανάμεσα στα σημεία των ελέγχων, το Ribas, η Λ.Βουλιαγμένης στη «βούτα» κ.ά.


Το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας επιχείρησαν κατά μήκος της Λ. Συγγρού (Φιξ), της Λ. Βουλιαγμένης (γέφυρα Αλεξιουπόλεως) και της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου ( RIBAS , Δέλτα Βάρκιζας, ύψος Λ. Καλυβίων). Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε στα πλαίσια στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση - πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 645 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 357 παραβάσεις για τα παρακάτω αδικήματα: 171 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 63 για πρόκληση υπερβολικών θορύβων (ηχομέτρηση), 36 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 21 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 3 για επικίνδυνους ελιγμούς, 4 για μη χρήση ζωνών ασφαλείας, 2 για ανασφάλιστα οχήματα, 11 για στέρηση άδειας οδήγησης και 39 λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 76 άδειες ικανότητας οδήγησης, 80 άδειες κυκλοφορίας και 81 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 11 μοτοσικλέτες. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη παραβατικότητα.

Hyundai
JEEP