Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στις 15/7 η plug-in υβριδική Maserati Ghibli

1.672 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2020)

Στα μέσα Ιουλίου έχει οριστεί να γίνει το ντεμπούτο της plug-in υβριδικής Maserati Ghibli. Διαβάστε τι γνωρίζουμε μέχρι αυτή την στιγμή για το μοντέλο.


H Maserati είναι έτοιμη να εξηλεκτρίσει την γκάμα της με το λανσάρισμα του πρώτου της plug-in υβριδικού μοντέλου της στην ιστορία. Η Ghibli Hybrid ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο της στο Πεκίνο τους προηγούμενους μήνες αλλά λόγω της πανδημίας, αυτό ακυρώθηκε. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε στις 15 Ιουλίου με την παρουσίασή της να γίνει ψηφιακά στον ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τι γνωρίζουμε για το μοντέλο; Αρχικά, λέγεται πως θα έχει ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, αναβαθμισμένο σύστημα infotainment με μεγαλύτερη οθόνη αλλά και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο, η plug-in υβριδική Ghibli θα συνδυάζει ένα 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και ένα ηλεκτρικό μοτέρ με συνολική ισχύ τα 330 άλογα.

«Ο φυσικός κόσμος είναι γεμάτος στιγμές όπου ένας σπινθήρας εξελίσσεται σε κάτι νέο - μια στιγμή όπου η υβριδική τεχνολογία ενεργεί ως καταλύτης για την αλλαγή», δήλωσε η αυτοκινητοβιομηχανία στις αρχές του μήνα. «Από την ίδια έμπνευση έρχεται το ολοκαίνουργιο Ghibli Hybrid: το πρώτο από μια σειρά νέων οχημάτων στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τη Maserati».

Η Ghibli βρίσκεται σε παραγωγή στην τωρινή της μορφή από το 2013 και σίγουρα χρειάζεται μεγάλες αναβαθμίσεις για να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις Mercedes, Audi και BMW που κυριαρχούν στην premium κατηγορία.
 

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL