Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο Παρίσι θα εμφανιστεί το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της DS.

Στο Παρίσι το πρώτο ηλεκτρικό της DS

2.297 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2018)

Σε «ρυθμούς» ηλεκτροκίνησης κινούνται πλέον οι περισσότερες μάρκες και από αυτή την εξέλιξη στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν θα μπορούσε να λείψει και η DS, η οποία καταστρώνει τα δικά της πλάνα, αναφορικά με αυτό το κομμάτι.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό μέσω δηλώσεων του διευθύνοντα συμβούλου Yves Bonnefont, από το 2025 και έπειτα όλα τα νέα μοντέλα που θα κατασκευάσει η φίρμα θα είναι είτε αμιγώς ηλεκτρικά είτε υβριδικά, με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γαλλικής μάρκας να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον ερχόμενο Οκτώβριο.
 
«Η φιλοδοξία μας είναι πολύ ξεκάθαρη: η DS να είναι μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην αγορά» ήταν τα λόγια του ισχυρού άντρα της μάρκας.
Μέρος αυτών των πλάνων θα είναι ένα plug-in υβριδικό DS 7 που θα λανσαριστεί στο τέλος του επόμενου έτους, ενώ όπως προαναφέραμε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της DS θα εμφανιστεί επισήμως στο auto show του Παρισιού τον Οκτώβριο, με τις φήμες να αναφέρουν πως πρόκειται για το DS 3 Crossback, το οποίο θα αντικαταστήσει το DS3 hatchback.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν από την DS θα αποτελούν μέρος των 40 ηλεκτροκίνητων μοντέλων που έχει σκοπό να εισάγει στην αγορά έως το 2025 ο όμιλος PSA, όπως έχει δηλώσει ο CEO Carlos Tavares.

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW