Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο δρόμο εντοπίστηκε η Lamborghini Huracán Evo Spyder.

Φαίνεται πως το μοντέλο έχει λάβει πολλά από τα στοιχεία της hardtop έκδοσης.

Στο δρόμο η Huracán Evo Spyder (+vid)

1.932 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2019)

Στο δρόμο εντοπίστηκε η Lamborghini Huracán Evo Spyder, αποδεικνύοντας πως οι Ιταλοί εργάζονται πυρετωδώς στην κατασκευή της κάμπριο έκδοσης της ανανεωμένης Huracán Evo.

Αν και το βίντεο είναι σύντομο σε διάρκεια, ενώ παράλληλα το ιταλικό supercar έχει πλήρες καμουφλάζ, φαίνεται πως το μοντέλο έχει λάβει πολλά από τα στοιχεία της hardtop έκδοσης. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση των απολήξεων του συστήματος εξάτμισης υψηλότερα και η εγκατάσταση ενός μεγάλου οπίσθιου αεροδυναμικού διαχύτη.
 
Βλέποντας το εμπρόσθιο μέρος το δοκιμαστικό μοντέλο φαίνεται να έχει λάβει πολύ μικρές διαφοροποιήσεις, καθώς διακρίνουμε πως στις χαμηλότερες γωνίες τα αεροδυναμικά στοιχεία έχουν καμπυλόγραμμο σχεδιασμό, τη στιγμή που τα αντίστοιχα μέρη του κουπέ χαρακτηρίζονται από πιο «αιχμηρό» σχεδιασμό.
Τέλος να θυμίσουμε πως η πρόσφατα αποκαλυφθείσα Lamborghini Huracán Evo παίρνει ισχύ από τον V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων με απόδοση που φτάνει τα 640 άλογα στις 8.000 σ.α.λ. και τα 600 Νm ροπής 6.500 σ.α.λ. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο supercar να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα (0,3 δευτ. πιο γρήγορα από πριν), με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να υπολογίζεται στα 325 χλμ./ώρα.
 
Δείτε το βίντεο
 

KIA
SEAT XENOIASTOI