Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, συνεχίζουμε και γιορτάζουμε τα 20 χρόνια Auto Τρίτη χαρίζοντας σε έναν υπερτυχερό κάθε εβδομάδα μία ουγγιά χρυσού, δηλαδή περισσότερα από 1.000.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, συνεχίζουμε και γιορτάζουμε τα 20 χρόνια Auto Τρίτη χαρίζοντας σε έναν υπερτυχερό κάθε εβδομάδα μία ουγγιά χρυσού, δηλαδή περισσότερα από 1.000.

Στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί

3.319 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2013)

Στο νέο Auto Τρίτη δοκιμάζουμε 1οι το νέο Nissan Note, τα ηλεκτρικά BMW i3, Ford Focus και VW Golf, συγκρίνουμε τα best seller diesel μικρά και χαρίζουμε μία ουγγιά χρυσού σε έναν υπερτυχερό!

Το νέο τεύχος του Auto Tρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι ένα τεύχος που δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να χάσετε, αφού ανάμεσα στα θέματά του θα βρείτε την πρώτη αναλυτική δοκιμή για τη νέα γενιά του Nissan Note. Το νέο μοντέλο της Nissan εντυπωσιάζει με τους εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους, αλλά και τον οικονομικό του πετρελαιοκινητήρα των 1.500 κυβικών.
Στη συνέχεια, παίρνουμε μια μικρή γεύση από το μέλλον της αυτοκίνησης το οποίο θα είναι ηλεκτρικό, δοκιμάζοντας τόσο το ολοκαίνουριο -σε εμφάνιση και φιλοσοφία- μοντέλο της BMW, το i3, όσο και συγκρίνοντας τις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις δύο μικρομεσαίων best sellers, των Ford Focus και Volkswagen Golf. Όπως φαίνεται σε λίγα χρόνια η… μπαλαντέζα θα πάρει τη θέση της κάνουλας καύσιμου.
Ωστόσο μέχρι τότε, τα diesel θα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν με την οικονομία κίνησης που προσφέρουν. Για αυτό συγκρίνουμε τα πρώτα τρία best seller μοντέλα, τα Opel Corsa, Toyota Yaris και Hyundai i20 που ανήκουν στην κατηγορία των μικρών και η οποία κατέχει αυτή τη στιγμή σχεδόν το 50% της αγοράς.
Τέλος, όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, συνεχίζουμε και γιορτάζουμε τα 20 χρόνια Auto Τρίτη χαρίζοντας σε έναν υπερτυχερό κάθε εβδομάδα μία ουγγιά χρυσού, δηλαδή περισσότερα από 1.000 ευρώ! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψηφίσετε τα all time classic μοντέλα της 20ετίας -ή για αυτήν την εβδομάδα, τα μοντέλα της 20ετίας που έγιναν μόδα και θα αφήσουν εποχή- και να στείλετε το ειδικό κουπόνι με τον αποκλειστικό κωδικό σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
Autotriti.gr