Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί και συνεργός τους, για δωροληψία από ιδιώτη.

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί και συνεργός τους, για δωροληψία από ιδιώτη.

Σύλληψη δύο αστυνομικών για δωροληψία

2.809 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2017)

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί αλλά και ένας ιδιώτης συνεργός τους, για υπόθεση δωροληψίας που αφορούσε παραγραφή κλήσης πε μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Με δελτίο τύπου της, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι προέβη στην σύλληψη δύο αστυνομικών υπαλλήλων, αλλά και ενός συνεργού τους ιδιώτη, για δωροληψία. Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη εταιρείας πετρελαιοειδών, για τροχαία υπόθεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας προσήλθε στον διοικητή τμήματος τροχαίας Δυτικής αττικής, για να διαμαρτυρηθεί για το πρόστιμο ύψους 10.500 ευρώ και την αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας, που επιβλήθηκε σε βυτιοφόρο όχημα της εταιρείας του, μετά από τροχαίο έλεγχο. Οι αστυνομικοί μετά από διαδοχικές συναντήσεις, του ζήτησαν 2.000 ευρώ για να «διευθετήσουν» την υπόθεση, να παραγράψουν τις παραβάσεις και να παραδώσουν πίσω την άδεια κυκλοφορίας.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πετρελαιοειδών πληροφορήθηκε ότι έπρεπε να παραδώσει το ποσό σε ιδιώτη-συνεργό των αστυνομικών, όπου και τελικά έδωσε 2.000 προσημειωμένα ευρώ. ¶μεσα επενέβησαν αστυνομικοί της δίωξης εσωτερικών υποθέσεων που συνέλαβαν το τρίτο πρόσωπο, ενώ κατόπιν συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί ήδη στον εισαγγελέα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL