Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το πρώτο αυτοκίνητο με το οποίο εισέρχεται στην Ευρώπη η Lynk & Co είναι το SUV 01.

Συνδρομητικά τα Lynk & Co στην Ευρώπη

2.719 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2020)

Στην Ευρώπη έφτασε η Lynk & Co η οποία όπως επίσημα ανακοίνωσε σκοπεύει να διαθέτει τα οχήματα της στους Ευρωπαίους υπό το καθεστώς συνδρομής και όχι αναγκαστικής αγοράς!


Η Lynk & Co πρόκειται για μία νέα κινεζική εταιρεία, η οποία ανήκει στον όμιλο της Geely και μετά από το ντεμπούτο της στην Κίνα το 2018, ήρθε η ώρα να βρεθεί και στην Ευρώπη. Άλλωστε η είδηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη καθώς πριν από περίπου ένα έτος ο επικεφαλής της μάρκας είχε προαναγγείλει τον ερχομό της εταιρείας στη «Γηραιά Ήπειρο».
 
Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε τα μοντέλα που θα προσφέρει στους Ευρωπαίους η Lynk & Co θα μπορούν να αποκτηθούν υπό τη μορφή συνδρομής και όχι υποχρεωτικής αγοράς, ενώ η σύμβαση μεταξύ εταιρείας και πελάτη θα είναι μηναία! Το πρώτο αυτοκίνητο με το οποίο εισέρχεται στην Ευρώπη η Lynk & Co είναι το SUV 01, με το κόστος της συνδρομής να ανέρχεται στα 500 ευρώ το μήνα. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται τα πάντα και το μόνο που θα χρειάζονται να πληρώνουν επιπλέον οι πελάτες είναι το καύσιμο.
 
Παράλληλα οι υποψήφιοι πελάτες μέσω εφαρμογής θα μπορούν να μειώσουν το μηναίο τέλος, μοιράζοντας το αυτοκίνητο με άλλα μέλη της Lynk & Co. Το να γίνει κάποιος μέλος είναι δωρεάν, ωστόσο οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα είναι σε θέση να καθορίσουν τις δικές τους τιμές για το πόσο θα κοστίσει η χρήση του αυτοκινήτου τους από κάποιο άλλο μέλος. Η ασφάλιση, η συντήρηση και ο φόρος βρίσκονται μέσα στην τιμή του μηνιαίου κόστους, ενώ τα οχήματα θα επισκευάζονται σε αντιπροσώπους και δίκτυα της Volvo, καθώς αμφότερες ανήκουν στην Geely.
 
Όπως προαναφέραμε το πρώτο όχημα θα είναι το SUV με την ονομασία 01. Πρόκειται για αυτοκίνητο βασισμένο στην ίδια αρχιτεκτονική με το Volvo XC40 και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία υβριδική (197 ίπποι) και μία Plug-In υβριδική (260 ίπποι). Αμφότερες κάνουν χρήση ενός τρικύλινδρου κινητήρα 1,5 λίτρων, μιας μπαταρία ιόντων λιθίου και ενός ηλεκτροκινητήρα. Ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου θα είναι ο ίδιος σε όλες τις μονάδες και η μόνη επιλογή που θα δίνεται στους αγοραστές είναι το χρώμα, επιλέγοντας ανάμεσα από μπλε ή μαύρο. Με αυτό τον τρόπο η Lynk & Co λέει ότι θα μπορεί να παραδώσει τα αυτοκίνητα στους πελάτες σε περίπου τρεις ημέρες, με την παραγωγή να πραγματοποιείται στο εργοστάσιο που βρίσκεται στη Γάνδη του Βελγίου.
 
Οι πελάτες θα έχουν επίσης την επιλογή να αγοράσουν το αυτοκίνητό, αν και η τιμή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ενώ μελλοντικά η εταιρεία σκοπεύει να έχει και φυσική παρουσία στην Ευρώπη, ωστόσο προσανατολίζεται να κάνει μέσω clubs και όχι παραδοσιακών καταστημάτων.   

Hyundai
NISSAN