Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η δεύτερη γενιά του Renault Captur βρίσκεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για το δημόσιο ντεμπούτο της στο ευρύ κοινό.

Σύντομα το plug-in υβριδικό Renault Captur

3.252 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2019)

Στην επιβεβαίωση πως το νέο Renault Captur θα προσφερθεί με ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και μάλιστα σύντομα προχώρησε με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Thierry Bollore.

Η δεύτερη γενιά του Renault Captur έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο και τώρα βρίσκεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για το δημόσιο ντεμπούτο της στο ευρύ κοινό. Το γεγονός πως το νέο SUV έχει ως βάση την πλατφόρμα CMF-B, του δίνει τη δυνατότητα της υποστήριξης ηλεκτροκίνητων συστημάτων κίνησης, κάτι το οποίο είναι θέμα χρόνου να συμβεί όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Thierry Bollore.
 
Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ο ισχυρός άντρας της γαλλικής μάρκας είπε: «Από το 2020 και μετά, το νέο Captur θα είναι το πρώτο στην κατηγορία του που θα είναι διαθέσιμο ως plug-in υβριδικό. Αναπτύξαμε ένα μοναδικό σύστημα μετάδοσης προσαρμοσμένο στις υβριδικές απαιτήσεις, μαζί με την τεχνολογία διαχείρισης ενέργειας που προέρχεται άμεσα από τη Formula 1. Στην Renault, δεσμευόμαστε να κάνουμε διαθέσιμη την τεχνολογία και την καινοτομία στους πελάτες μας. Αυτή είναι η ιστορία μας και αυτό είναι το μέλλον μας».
 
Το Captur PHEV θα χρησιμοποιήσει βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η υποστήριξη των ηλεκτρικών μοτέρ θα είναι μια μπαταρία 9,8 kWh, η οποία θα προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ταχύτητα όταν το μοντέλο κινείται αποκλειστικά με ρεύμα θα φτάνει τα 135 χλμ./ώρα.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές ωστόσο αναμένονται σύντομα, όπως και οι τιμές, μίας και η plug-in υβριδική έκδοση του Captur αναμένεται να λανσαριστεί το φθινόπωρο.  

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG