Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O γαλλικός όμιλος είπε ότι το Spring αναμένεται να αποτελέσει το φθηνότερο ηλεκτρικό της ευρωπαϊκής αγοράς!

Teaser του Dacia Spring πριν το ντεμπούτο (+vid)

9.273 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2020)

Λίγες ώρες έμειναν ακόμη για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Dacia και ένα νέο teaser βίντεο του Spring δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.


Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα σχετικά ρεπορτάζ, ο Όμιλος Renault ετοιμάζεται για το φόρουμ ηλεκτροκινητικότητας «Renault eWays» που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου. Στην εκδήλωση εκτός από τη Renault θα λάβει μέρος και η Dacia, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του αμιγώς ηλεκτρικού crossover, Spring που αποτελεί το μοντέλο παραγωγής βασισμένο στο πρωτότυπο που είδαμε στις αρχές του έτους.
 
Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της αποκάλυψης ο όμιλος Renault δημοσίευσε ένα teaser βίντεο, το οποίο αρκείται απλά στο να μας πει πως «η επανάσταση βρίσκεται στο δρόμο» και να μας παρουσιάσει τα λεπτά LED φώτα ημέρας του νέου Spring. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σε λίγες ημέρες, ωστόσο αυτό που αναφέρει ο γαλλικός όμιλος είπε ότι το Spring αναμένεται να αποτελέσει το φθηνότερο ηλεκτρικό της ευρωπαϊκής αγοράς!
 
Όσον αφορά στη σχεδίαση του επερχόμενου ηλεκτρικού μοντέλου της Dacia, πρόκεται ουσιαστικά για ένα Renault City K-ZE με άλλο σήμα. Υπενθυμίζουμε πως το Renault City K-ZE είναι το ηλεκτρικό μίνι Crossover της γαλλικής εταιρείας για την αγορά της Κίνας, που υπόσχεται ηλεκτρική αυτονομία 250 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο NEDC. Το αμιγώς ηλεκτρικό Dacia Spring θα είναι διαθέσιμο το πρώτο εξάμηνο του 2021.
 
Η εκδήλωση «Renault eWays», που θα μας λύσει κάθε απορία, θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 26 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει πολλές πρεμιέρες που προφανώς θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες ημέρες της εκδήλωσης.
 

FORD
EPEKTASI EGGYHSHS