ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η παρουσίαση της νέας Mercedes S-Class θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

Τελευταίο teaser της νέας Mercedes S-Class

2.053 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2020)

Την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρεμιέρα της νέας S-Class ξεκίνησε η Mercedes δημοσιεύοντας την τελευταία teaser εικόνα της γερμανικής ναυαρχίδας.


Η παρουσίαση της νέας Mercedes S-Class θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, ωστόσο το πολυτελές σεντάν έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής κυρίως στο εσωτερικό, το οποίο φέρνει μια τεχνολογική επανάσταση με πολλές καινοτομίες. Για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για πρεμιέρα της S-Class, η γερμανική φίρμα δημοσίευσε την τελευταία teaser εικόνα που αφορά το σκίτσο του μοντέλου.
 
Όπως συμβαίνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, στο σκίτσο το αυτοκίνητο γίνεται ακόμα εντυπωσιακό, ενώ υπάρχουν και πολλές διαφορές σε σχέση με το κανονικό μοντέλο όπως για παράδειγμα οι λαβές των θυρών που στην προκειμένη περίπτωση έχουν αφαιρεθεί για  να επιτρέψει ένα καθαρότερο πλευρικό προφίλ.
 
Από κει και πέρα γνωρίζουμε πως η νέα γενιά της S-Class θα έχει στο εσωτερικό της 27 μπουτόν και διακόπτες λιγότερους απ` ότι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει. Αιτία για αυτό είναι ένα τάμπλετ που θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο στο εσωτερικό του πολυτελούς σεντάν. Μαζί του θα υπάρχει και ένα head-up display με υποστήριξη επαυξημένης πραγματικότητας για την πλοήγηση.
 
Το μοντέλο έχει αναπτυχθεί σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, όπως φυσικά και στα συνηθισμένα παράγωγα AMG και Maybach. Ένας V12 κινητήρας θα βρίσκεται στη γκάμα για μία ακόμη φορά και θα συνδυαστεί επίσης με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic για πρώτη φορά.
 
Όντας γεμάτη τεχνολογίες, οι μηχανικοί έχουν εγκαταστήσει στην S-Class σύστημα τετραδιεύθυνσης, που μειώνει τον κύκλο στροφής, ως αντισταθμιστικό μέτρο στη αύξηση του μήκους του μεταξονίου κατά 4 εκατοστά σε σχέση με το εξερχόμενο μοντέλο.
 
Κατά το λανσάρισμα, το κορυφαίο μοντέλο της Daimler θα προσφέρει ένα ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης 3ου επιπέδου, ενώ για το μέλλον έχει προγραμματιστεί η αναβάθμισή του και για το 4ο επίπεδο. Να σημειωθεί πως πέραν της αμιγώς ηλεκτρικής EQS θα υπάρχουν αρκετές plug-in υβριδικές εκδόσεις με ηλεκτρική αυτονομία περί τα 100 χιλιόμετρα.  
 
Περισσότερα στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν και θα δούμε ολοκληρωτικά μέσα και έξω τη νέα S-Class.

Peugeot - Toyota
Autotriti.gr