Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τέλος το Renault Zoe, έρχονται τα R5 και Clio

Τέλος το Renault Zoe, έρχονται τα R5 και Clio

1.301 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2022)

Το Zoe αναμένεται να σταματήσει από την παραγωγή της Renault, κάνοντας χώρο για το νέο ηλεκτρικό R5 και το επόμενο Clio.

Το Renault Zoe δεν θα αποκτήσει νέα γενιά

Το μικρό ηλεκτρικό hatchback, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012, θα σταματήσει να κυκλοφορεί μετά το τέλος του κύκλου ζωής του τρέχοντος μοντέλου, δίνοντας τη θέση του στο επερχόμενο R5 και στα επόμενα μοντέλα Clio.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Παραμένουν οι υβριδικές εκδόσεις των Clio και Captur

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Fabrice Cambolive, Chief Operation Officer της Renault, ο οποίος μιλώντας για τα μελλοντικά σχέδια  της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αποκάλυψε ότι τα πλήρως ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα της Renault θα συνυπάρχουν στο άμεσο μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι  αν χρειαστεί, το Clio και το Captur θα παραμείνουν στη σειρά της Renault μέχρι το 2035, ως υβριδικές εναλλακτικές λύσεις στα πλήρως ηλεκτρικά R5 και R4, που αναμένεται να φτάσουν το 2025.

Η «τέλεια γκάμα» της Renault

Ο Cambolive πρότεινε επίσης  ότι η «τέλεια γκάμα» για την ευρωπαϊκή αγορά θα αποτελείται από τέσσερα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα και τέσσερα υβριδικά,  που θα έχουν μόνο ένα  σύστημα μετάδοσης κίνησης και δύο/τρία επίπεδα εξοπλισμού για κάθε μοντέλο. Πιθανότητα εννοεί ότι τα πλήρως ηλεκτρικά R5, R4, Megane και Scenic, και τα υβριδικά Clio, Captur, Arkana και Austral.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VW