Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Tesla: «Έκοψε» το καλώδιο φόρτισης από το βασικό εξοπλισμό!

Tesla: «Έκοψε» το καλώδιο φόρτισης από το βασικό εξοπλισμό!

5.321 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2022)

Χωρίς καλώδιο φόρτισης ως μέρος του βασικού εξοπλισμού θα πωλούνται πλέον όλα τα μοντέλα της Tesla!

Τέλος το καλώδιο φόρτισης στα Tesla

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε η Tesla, καθώς η αμερικανική μάρκα γνωστοποίησε πως πλέον όλα τα νέα μοντέλα της θα πωλούνται χωρίς το απαραίτητο καλώδιο για τη φόρτιση στον βασικό τους εξοπλισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιβεβαίωσε ο Musk

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk επιβεβαίωσε την είδηση ​​στο Twitter, υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει συλλέξει η μάρκα, δεν χρειάζεται πλέον το καλώδιο να είναι στάνταρ. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ελάχιστοι ιδιοκτήτες Tesla στις ΗΠΑ φορτίζουν μέσω του τυπικού φορτιστή οικιακής πρίζας τα αυτοκίνητά τους, υπογραμμίζοντας πως η πλειοψηφία έχει είτε εγκατεστημένο το κατάλληλο wallbox στο σπίτι, είτε χρησιμοποιούν το δίκτυο ταχυφορτιστών Tesla Supercharger όταν βρίσκονται στο δρόμο, τα οποία και έχουν ενσωματωμένο το δικό τους καλώδιο φόρτισης.

Από στάνταρ, προαιρετικό με 185 ευρώ έξτρα!

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το καλώδιο φόρτισης θα εξαφανιστεί από τον κατάλογο του εξοπλισμού. Ωστόσο από στάνταρ αξεσουάρ, θα γίνει προαιρετικό και το κόστος του στις ΗΠΑ θα ανέρχεται στα 200 δολάρια (185 ευρώ). Μάλιστα μιλώντας μέσω του Twitter με τους ακολούθους του ο Elon Musk, ενθάρρυνε τους νέους ιδιοκτήτες να εγκαταστήσουν σταθμούς φόρτισης στο σπίτι πολύ πριν από την παράδοση του Tesla.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO