Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Tesla.

Tesla: Φέρνει νέο ηλεκτρικό με τιμή «χώμα»

15.315 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2021)

H Τesla ετοιμάζει το «Model 2», ένα πολύ προσιτό hatchback για την πόλη που θα προσφέρει ωστόσο αυτονομία ακόμα και 400 χιλιομέτρων.

Η Tesla θέλει να εδραιωθεί ως η κορυφαία μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να ανταγωνιστεί τους mainstream κατασκευαστές, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.


Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Tesla.

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Tesla.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Για αυτόν τον λόγο η Tesla φαίνεται πως εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός νέου hatchback, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023 και να σηματοδοτήσει το άνοιγμα της μάρκας σε μεγαλύτερο κοινό, αφού το νέο μοντέλο αυτό θα έχει διαστάσεις που αρμόζουν σε ένα αυτοκίνητο πόλης και προσιτή τιμή. Το κόστος αγοράς του λέγεται πως θα είναι λίγο πάνω από 20.000 ευρώ!

Για να το καταφέρει αυτό πάντως θα πρέπει να υιοθετήσει στο αυτοκίνητο έναν νέο τύπο μπαταριών που η Tesla ισχυρίζεται ότι μειώνει το κόστος κατασκευής κατά 50% σε σχέση με τις τρέχουσες μεθόδους, παρέχοντας παράλληλα πέντε φορές περισσότερη ενέργεια και έως και 16% μεγαλύτερη αυτονομία ανά φόρτιση. Η τεχνολογία αυτή αναλύθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος Elon Musk είπε: «Ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν έχουμε ένα πραγματικά προσιτό αυτοκίνητο, και αυτό είναι κάτι θα έχουμε στο μέλλον. Για αυτό χρειαζόμαστε φθηνότερες μπαταρίες».

Το νέο hatchback που ετοιμάζει η Tesla λέγεται πως θα ονομαστεί Model 2, αφού θα τοποθετηθεί τόσο σε τιμή όσο και σε μέγεθος κάτω από το Model 3 και πρέπει να περιμένουμε πως η αυτονομία που θα προσφέρει θα φτάνει περίπου τα 400 χιλιόμετρα. Μένει να δούμε εάν η Tesla θα προσφέρει το hatchback με χωρητικότητα μπαταρίας μικρότερη από 50kWh αλλά και σε έκδοση με μικρότερη αυτονομία που ίσως αποτελέσει κλειδί για να εδραιωθεί η Tesla στην κορυφή των πωλήσεων στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
KIA