Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Tesla: Ξεκινά τις παραδόσεις από το Βερολίνο στις 22/3

Tesla: Ξεκινά τις παραδόσεις από το Βερολίνο στις 22/3

1.870 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2022)

Τα πρώτα αυτοκίνητα που θα βγάλει από τη γραμμή παραγωγής του νέου της εργοστασίου στο Βερολίνο της Γερμανίας θα παραδώσει τις προσεχείς ημέρες η Tesla, πραγματοποιώντας ουσιαστικά τα εγκαίνια της εγκατάστασης!

Εγκαίνια με παρόντα τον Elon Musk

Αν και καθυστέρησε περισσότερο απ όσο αρχικά είχαν υπολογίσει οι άνθρωποι της Tesla, όπως όλα δείχνουν το νέο εργοστάσιο της αμερικανικής φίρμας, λίγο έξω από το Βερολίνο της Γερμανίας, είναι πλέον πλήρως λειτουργικό. Μάλιστα όπως αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού, η Tesla θα παραδώσει τα πρώτα Model Y στους πελάτες σε μια ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην πόλη Gruenheide, στην οποία αναμένεται να παραστεί ο και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Elon Musk.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεκινούν οι παραδόσεις μέσω λαμπερής τελετής!

Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, 22 Μαρτίου, σε μία λαμπρή τελετή που παράλληλα θα αποτελέσει και την τελετή έναρξης της νέας εγκατάστασης της Tesla στην Ευρώπη. Αυτό θα συμβεί αφού νωρίτερα αυτόν το μήνα η Tesla έλαβε την τελική έγκριση για τη λειτουργία του εργοστασίου, που έως τώρα λειτουργούσε με προσωρινές άδειες.

500.000+ αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται ετησίως

Θυμίζουμε πως το εργοστάσιο πρόκειται να παράγει πάνω από 500.000 ηλεκτρικά οχήματα ετησίως, ξεκινώντας με το crossover Model Y ενώ το εργοστάσιο μπαταριών του θα παράγει πάνω από 50 γιγαβατώρες ετησίως. Ο Musk προγραμμάτιζε να ξεκινήσει την παραγωγή την 1η Ιουλίου 2021, ωστόσο, η διαδικασία έγκρισης καθυστέρησε, φτάνοντας έτσι στο σήμερα.

Βάζει και επίσημα μπροστά!
-Τα πρώτα Model Y κατασκευασμένα στο Βερολίνο θα παραδώσει η Tesla.
-Ετοιμάζει λαμπερή τελετή στις 22 Μαρτίου με παρόντα τον Elon Musk.
-500.000+ αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται ετησίως.
Θα μπορέσει ο Musk να γίνει ο ηγέτης των ηλεκτρικών στην Ευρώπη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
KIA