Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Tesla: Νέο ρεκόρ σε πωλήσεις και κέρδη

Tesla: Νέο ρεκόρ σε πωλήσεις και κέρδη

1.894 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2021)

Παρά το γεγονός ότι η έλλειψη ημιαγωγών ταλανίζει την παγκόσμια παραγωγή αυτοκινήτων, η Tesla σημείωσε ρεκόρ σε κέρδη και σε πωλήσεις αυτοκινήτων για ακόμη μια φορά.

Η Tesla σημείωσε ρεκόρ σε κέρδη για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο, ανακοινώνοντας πως έγινε πλουσιότερη κατά 1,62 δισεκατομμύρια δολάρια το τρίτο τρίμηνο του έτους, παρά την έλλειψη ημιαγωγών που έχει οδηγεί πολλές εταιρείες να μειώσουν την παραγωγή τους. Τα έσοδα της αυξήθηκαν κατά 57% σε 13,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

73% αύξηση σε πωλήσεις αυτοκινήτων

Στο τρίτο τρίμηνο του έτους, η Tesla σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων 241.391 αυτοκινήτων, σημειώνοντας αύξηση 73% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο το 2020. Η Tesla ανακοίνωσε πως η μέση τιμή των μοντέλων της μειώθηκε κατά 6% σε σχέση με πέρυσι, καθώς η πλειοψηφία των μοντέλων που πουλάει αφορά τις προσιτές εκδόσεις των Model 3 και Μοdel Y.

Ευχαριστημένοι οι άνθρωποι της Tesla

«Συνολικά, είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει καταφέρει η ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος για το τελευταίο τρίμηνο του έτους αλλά και για το 2022», δήλωσε ο Zach Kirkhorn, υψηλόβαθμο στέλεχος της Tesla σε συνάντηση που είχε με τους επενδυτές. «Έχουμε κάνει τρομερή δουλειά στο να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και την ίδια στιγμή βελτιωνόμαστε και σε άλλους τομείς», συμπλήρωσε.

Υπάρχει περιθώριο να φτάσει ψηλότερα η φίρμα

Μέρος των εσόδων της Tesla – περίπου 279 εκατομμύρια δολάρια- είναι τα χρήματα που κερδίζει από την πώληση credit των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πουλάει σε εταιρείες που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να σημειώσουν υψηλές πωλήσεις φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων. Οι ειδικοί θεωρούν επίσης πως οι πωλήσεις των Tesla θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον, όταν ξεκινήσει η παραγωγή αυτοκινήτων στα νέα εργοστάσια της φίρμας, σε Τέξας και Γερμανία.

Σε σταθερή άνοδο η φίρμα!
- Τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 57%
- Οι πωλήσεις αυτοκινήτων βελτιώθηκαν κατά 73%
- Οι ειδικοί λένε ότι η Tesla έχει περιθώριο να φτάσει πιο ψηλά
Τι συμβαίνει και η Tesla σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο; Eίναι τα Τesla τόσο ποιοτικά ή έχουν γίνει μόδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
SEAT XENOIASTOI