3 φωτογραφίες »

Το C1 JCC + διατίθεται μόνο ως πεντάθυρο.

Tο Citroen C1 JCC + είναι ακόμα πιο στιλάτο

4.744 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2020)

Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Jean-Charles de Castelbajac συνεργάστηκε με τη Citroen και το αποτέλεσμα είναι αυτή η ειδική έκδοση του C1 που πήρε την ονομασία C1 JCC +.


Όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα που λαμβάνουν ειδικές εκδόσεις έτσι και στην περίπτωση του C1 JCC + οι ενημερώσεις ξεκινούν από το εξωτερικό και περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, μαύρη οροφή που έρχεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο χρώμα στο εξωτερικό, αλλά και μαύρα προστατευτικά πλαστικά που περιβάλουν τις καμάρες των φτερών. Το εξωτερικό χρώμα δεν είναι μόνο το λευκό που βλέπετε στην εικόνα, καθώς η γαλλική φίρμα προσφέρει επιπλέον άλλες τέσσερις επιλογές όπως τα Gallium Grey, Carlinite Grey, Caldera Black και Scarlet Red.
 
Η Citroen λέει επίσης ότι κάθε μονάδα που θα κατασκευαστεί θα συνοδεύεται από μια σειρά μοναδικών γραφικών με την επωνυμία του Jean-Charles de Castelbajac που θα βρίσκονται στις πίσω κολόνες, την πίσω πόρτα, τις δύο μπροστινές, καθώς και ένα ζευγάρι κόκκινα καπάκια καθρεπτών, ενώ κόκκινο θα είναι και ένα μέρος του ταμπλό μπροστά από τη θέση του συνοδηγού.
 
Αφού περάσαμε στο εσωτερικό να συμπληρώσουμε πως η εικόνα του ταμπλό ολοκληρώνεται με μαύρη γυαλιστερή επένδυση για την οθόνη αφής και τον επιλογέα ταχυτήτων. Παράλληλα το λογότυπο JCC + είναι επίσης κεντημένο στα μπροστινά καθίσματα και τα πατάκια του αυτοκινήτου.  
 
Η ειδική έκδοση C1 JCC + βασίζεται στην έκδοση Flair του C1, οπότε διατίθεται στάνταρ με ηλεκτρικά θερμαινόμενους και ρυθμιζόμενους καθρέφτες, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη επτά ιντσών και υποστήριξη για το Apple CarPlay και το Android Auto. Επιπλέον η ειδική έκδοση θα λάβει ως στάνταρ αυτόματο κλιματισμό και αυτόματους προβολείς LED.
 
Η ισχύς προέρχεται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου ο οποίος προσφέρει 72 ίππους και συνδυάζεται με ένα 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο.
 
Το νέο C1 JCC + είναι προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τιμή από 14.135 λίρες (περίπου 15.864 ευρώ). Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να φτάσουν τον Ιούλιο. Το JCC + διατίθεται μόνο ως πεντάθυρο.

PEIRAIOS LEASING
OPEL