Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η επίσημη πρεμιέρα του Enyaq iV έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου.

Το Skoda Enyaq iV μας έδειξε τα φώτα του

3.471 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2020)

Λίγες ημέρες έμειναν για την επίσημη πρεμιέρα του Skoda Enyaq iV και στο πλαίσιο αυτό η τσεχική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα νέες teaser εικόνες του πρώτου της ηλεκτρικού SUV.

Όπως φαίνεται η Skoda έχει ρυθμίσει τα πάντα για την επίσημη πρεμιέρα του Enyaq iV που έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου στην Πράγα και η αυτοκινητοβιομηχανία παίρνει λίγο χρόνο για να μιλήσει για τα φωτιστικά σώματα του επερχόμενου, χωρίς ρύπους μοντέλου.
 
Η τσεχική φίρμα γνωστοποιεί πως στο εμπρόσθιο μέρος οι προβολείς θα είναι LED matrix και όπως βλέπουμε υπογραμμίζονται από τα όμορφης σχεδίασης λεπτά φώτα ημέρας που δημιουργούν ένα ακόμα πιο δυναμικό οπτικό εφέ. Η Skoda εξηγεί επίσης ότι τα φωτιστικά σώματα είναι εμπνευσμένα από την τέχνη που χρησιμοποιείται στα κρύσταλλα Βοημίας κάτι που είναι ορατό και στα οπίσθια φωτιστικά σώματα που χαρακτηρίζονται από ακριβείς γεωμετρικές γραμμές και εξαιρετικά διαφανείς γυάλινες επιφάνειες.
 
Θυμίζουμε πως οι διαστάσεις του μοντέλου αντιστοιχούν σε μήκος 4.648 χιλιοστά, πλάτος 1.877 χιλιοστά και ύψος 1.618 χιλιοστά, ενώ το μεταξόνιο εκτείνεται στα 2.765 χιλιοστά. Ο χώρος αποσκευών θα μπορεί να φιλοξενήσει 585 λίτρα μετρημένος με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους και το μοντέλο βασίζεται στην ΜΕΒ πλατφόρμα του ομίλου VW.
 
Από κει και πέρα το Enyaq iV θα είναι διαθέσιμο με τρεις επιλογές μπαταρίας 55, 62 και 82 kWh, με την ισχύ να ξεκινά από τους 148 ίππους και να φτάνει και τους 306 στην ισχυρή vRS έκδοση. Η αυτονομία του βασικού μοντέλου θα ανέρχεται στα 340 χιλιόμετρα, ενώ το κορυφαίο σε αυτονομία Enyaq iV 80 θα μπορεί να κινηθεί για 500 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Skoda, το Enyaq θα κατασκευαστεί στο Boleslav από τα τέλη του 2020 και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Μία πρώτη έκδοση που θα ονομαστεί «Founder`s Edition» θα είναι διαθέσιμη σε 1.895 μονάδες προκειμένου να σηματοδοτήσει τη γενέθλια της μάρκας πριν από 125 χρόνια.

ford
20YEARS BEST SELLERS