Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Το infotainment της Mercedes θα αλληλεπιδρά σαν άνθρωπος!

Το infotainment της Mercedes θα αλληλεπιδρά σαν άνθρωπος!

57.551 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2023)

- Το σύστημα MBUX γίνεται ακόμα καλύτερο με τεχνητή νοημοσύνη.
- Ο βοηθός «Hey Mercedes» θα αλληλεπιδρά σαν άνθρωπος!
- Δημοσιεύτηκε το πρώτο βίντεο του νέου MBUX.
- Στην Έκθεση CES και η ηλεκτρική G-Class.

Το MBUX γίνεται ακόμα καλύτερο

Η Mercedes θα βρίσκεται στην Έκθεση CES, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει το αναβαθμισμένο σύστημα MBUX, το οποίο χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη υπόσχεται στους χρήστες φυσική αλληλεπίδραση που θα μοιάζει σαν να μιλούν με άνθρωπο. Παρούσα στην ίδια Έκθεση θα είναι και η νέα ηλεκτρική Mercedes G-Class, αλλά χωρίς να έχει αφαιρέσει από πάνω της το καμουφλάζ.

Ο βοηθός «Hey Mercedes» θα αλληλεπιδρά σαν άνθρωπος!

Η γερμανική μάρκα δίνοντας τα πρώτα στοιχεία για την επόμενη γενιά του συστήματος MBUX υπογραμμίζει πως ανεβάζει επίπεδο τον προσωπικό βοηθό «Hey Mercedes». Πλέον θα προσφέρει αναβαθμισμένη ανθρώπινη αλληλεπίδραση και ο οδηγός θα μπορεί να ρυθμίζει ακόμα πιο εύκολα τις λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσω φωνητικών εντολών, χωρίς να απομακρύνει τα χέρια του από το τιμόνι. Επιπρόσθετα η Mercedes λέει ότι το MBUX «τρέχει» χάρη στο λειτουργικό σύστημα MB.OS της εταιρείας και θα προσφέρει «αρκετές ψηφιακές καινοτομίες», που θα γίνουν γνωστές όταν παρουσιαστεί τον Ιανουάριο.  

Δημοσιεύτηκε το πρώτο βίντεο του νέου MBUX

Ως πρώτη γεύση η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που προαναγγέλλει την άφιξη του νέου MBUX και μπορείτε να το δείτε στο τέλος του κειμένου. Σε αυτό, το ταμπλό του αυτοκίνητου φαίνεται αρκετά οικείο, καθώς προέρχεται από την Mercedes Concept CLA-Class, που έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Μόναχο. Θυμίζουμε πως τότε η Mercedes είπε ότι η γκάμα της CLA θα περιλαμβάνει δύο SUV και ένα shooting brake μοντέλο, καθώς και ένα τετράθυρο κουπέ. Και τα τέσσερα θα κατασκευαστούν με την ίδια αρχιτεκτονική MMA και η αυτονομία του κουπέ αναφέρθηκε στα 750 χιλιόμετρα.

Στην Έκθεση CES και η ηλεκτρική G-Class

Τέλος, η Mercedes ανακοίνωσε πως στην Έκθεση CES, εκτός από το νέο MBUX θα βρίσκεται και ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της ηλεκτρικής G-Class, οπότε δεν αποκλείεται να δοθούν περισσότερες πληροφορίες εκείνο το διάστημα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PARTNER VS KANGOO
test center