Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο μοντέλο παραγωγής αναμένεται να διατηρήσει σχεδόν όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν μέσω του πρωτότυπου.

Την επιβεβαίωση για την αποκάλυψη του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου παραγωγής της Jaguar, έκανε η εταιρεία.

Τότε ντεμπουτάρει η I-Pace

2.327 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2018)

Την επιβεβαίωση για την αποκάλυψη του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου παραγωγής της Jaguar, έκανε η εταιρεία, με την I-Pace να έρχεται σε λίγες ημέρες. Δείτε περισσότερα.

Την 1η Μαρτίου του 2018 θα κάνει την επίσημη παρουσίαση του, το μοντέλο παραγωγής της ηλεκτρικής Jaguar I-Pace, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η μάρκα, πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης λίγες ημέρες αργότερα.
 
Η φίρμα μεταξύ άλλων ανέφερε πως το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να διατηρήσει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν μέσω του πρωτότυπου, ενώ γνωστοποίησε πως η μπαταρία του SUV θα είναι σε θέση να φορτίσει μέχρι το 80% μέσα σε 45 λεπτά, μέσω ενός φορτιστή 100kW.
Σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθούν επίσημα όλα τα στοιχεία του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ωστόσο σύμφωνα με τις φήμες που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής η I-Pace θα είναι σε θέση να διανύσει  με μόλις μία φόρτιση περίπου 500 χιλιόμετρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως με την είσοδό της στις παγκόσμιες αγορές η I-Pace θα μπει απέναντι από το Tesla Model X. Μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του νέου μοντέλου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πρώτη μας εμπειρία με το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Jaguar εδώ.   

Toyota
SEAT XENOIASTOI