Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Toyota και Hyundai θα παρουσιάσουν τα σπορ αυτοκίνητά τους μαζί

1.042 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2024)
Toyota και Hyundai θα παρουσιάσουν τα σπορ αυτοκίνητά τους μαζί
4 Φωτογραφίες »

- Ετοιμάζεται το «Hyundai N x Toyota Gazoo Racing Festival».
- Κοινό φεστιβάλ με σπορ και αγωνιστικά αυτοκίνητα από τις δύο μάρκες.
- Θα υπάρχουν και νέα πρωτότυπα.
- Φουντώνουν οι φήμες για συνεργασία των δύο εταιρειών.

Κοινό φεστιβάλ με σπορ αυτοκίνητα από Hyundai και Toyota

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ραντεβού έκλεισαν οι Hyundai και Toyota. Οι δύο μάρκες θα διοργανώσουν αυτόν τον μήνα στη Νότια Κορέα το φεστιβάλ «Hyundai N x Toyota Gazoo Racing Festival», στο οποίο θα συγκεντρώσουν τα σπορ αυτοκίνητα δρόμου που διαθέτουν αλλά και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως μαζί τους θα βρίσκονται και πολλά νέα πρωτότυπα!!!

Στις 27 Οκτωβρίου η εκδήλωση

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου στο Everland Speedway στο Yong-in. Αρχικά, θα φιλοξενήσει τα μοντέλα GR Supra και GR86 της Toyota μαζί με το Elantra N της Hyundai, αλλά και το πλήρως ηλεκτρικό Ioniq 5 N. Οι παρευρισκόμενοι θα δουν επίσης το AE86 H2 concept και μία πειραματική GR Corolla, αμφότερα με κινητήρες εσωτερικής καύσης που λειτουργούν με υγρό υδρογόνο.  Πιθανότατα, η Hyundai θα έχει στο ρόστερ της και το δικό της υδρογονοκίνητο, N Vision 74, μαζί με το Ioniq 5 N TA Spec, δηλαδή το μοντέλο που έτρεξε στο Pikes Peak. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η Hyundai θα δείξει στο κοινό τα i20 N Rally 1 Hybrid και i20 N Rally 2.

Πληροφορίες και για συνάντηση των δύο Προέδρων νωρίτερα

Το κοινό φεστιβάλ των Hyundai και Toyota, «φούντωσε» τις φήμες πως ενδεχομένως η εκδήλωση να αποτελέσει την αρχή για μία ουσιαστική συνεργασία των δύο εταιρειών. Οι φήμες αυτές είχαν «πυροδοτηθεί» περίπου 2-3 εβδομάδες νωρίτερα, όταν η «The Korea Economic Daily» ανέφερε πως έχει προγραμματιστεί συνάντηση κορυφής μεταξύ του Προέδρου της Toyota, Akio Toyoda και του επικεφαλής της Hyundai, Euisun Chung στη Ν. Κορέα.

Τα νοτιοκορεάτικα Μέσα υπογράμμιζαν πως η συνάντηση μεταξύ των δύο Προέδρων είναι προγραμματισμένη για τις 25 Οκτωβρίου, δηλαδή δύο ημέρες πριν την εκδήλωση, ενώ ένα από τα θέματα συζήτησης θα είναι και η υδρογονοκίνηση!

Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι εάν εκτός από καπνός, στην πιθανή συνεργασία των Hyundai-Toyota, θα ανάψει και φωτιά. Ίδωμεν

ford
NEXEN NFERA PRIMUS