Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο μοντέλο αν μπει στην παραγωγή θα μπορεί να κάνει τα 0-96χλμ./ώρα σε 1.8 δευτερόλεπτα!!!

Τρελά νούμερα για την I-Pace SVR

2.534 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2018)

Τρελά νούμερα αναφέρουν οι άνθρωποι της Jaguar ότι θα ακολουθούν την ισχυρή I-Pace SVR, κάνοντας λόγο ότι το μοντέλο αν μπει στην παραγωγή θα μπορεί να κάνει τα 0-96χλμ./ώρα σε 1.8 δευτερόλεπτα!!!

Οι φήμες για μία υψηλών επιδόσεων I-Pace, έχουν εμφανιστεί πριν γίνει το ντεμπούτο του νέου βρετανικού SUV, ωστόσο αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό είναι οι ικανότητες που μπορούν να δώσουν οι μηχανικοί της Jaguar στο ισχυρό μοντέλο, οι οποίες τρομάζουν ακόμα και τους ίδιους, όντας κάτι που τους έχει βάλει σε σκέψεις.
 
Με δηλώσεις του ο προϊστάμενος σχεδιασμού προϊόντων, Hanno Kirner, αφού αρχικά σημείωσε πως μία SVR I-Pace θα μπορούσε να έχει θέση στη γκάμα της εταιρείας, τόνισε πως τον ανησυχεί πολύ το γεγονός πως το μοντέλο θα ήταν πολύ ισχυρό για ένα απλό οδηγό.
«Ναι μπορούμε να κάνουμε την SVR I-Pace να πιάνει από στάση τα 96χλμ./ώρα σε 1.8 δευτερόλεπτα», είπε αρχικά και συνέχισε «Ωστόσο αυτό είναι ανησυχητικό καθώς η απόδοση του αυτοκινήτου και η στιγμιαία ροπή μπορεί να είναι πάρα πολύ για τους καθημερινούς οδηγούς. Ίσως θα έπρεπε να επιβάλλουμε κάποιους περιορισμούς στην απόδοση, μέχρι οι οδηγοί να προχωρήσουν σε κάποια μαθήματα οδήγησης ή κάτι ανάλογο», κατέληξε.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή της ηλεκτρικής Jaguar I-Pace SVR, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ενώ κλείνοντας να θυμίσουμε πως η τρέχουσα I-Pace τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 90 κιλοβατώρων, η οποία παράγει 398 ίππους και 694 Nm ροπή, κάνοντας τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4.5 δευτερόλεπτα!

Toyota
Citroen