Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τροχαίο στο Πέραμα: Βίντεο δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης

6.064 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2023)

- Συγκρούστηκαν με τη μπαριέρα με 200 χλμ./ώρα
- Συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι είχαν τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια τους
- Οι γιατροί έχουν ακρωτηριάσει το δεξί πόδι του οδηγού και τα δύο πόδια της συνοδηγού

Συγκρούστηκαν με τη μπαριέρα με 200 χλμ./ώρα

Το συγκλονιστικό τροχαίο που σημειώθηκε ξημερώματα των Χριστουγέννων, στη λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα κατέγραψε η νεαρή συνοδηγός. Η 22χρονη κατέγραψε την ιλιγγιώδη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο, το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούνταν με περισσότερα από 200 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με όσα έδειχνε το κοντέρ. Στο βίντεο έχει καταγραφεί επίσης και η στιγμή που το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί επιβαίνοντες, ο 28χρονος Αλέξανδρος και η 22χρονη Ηλιάνα, να χάσουν τα πόδια τους. «Ήταν τελείως τυχαία η στιγμή που τράβηξα. Εκείνη η στιγμή ήταν αλήθεια τυχαία. Φορούσαμε ζώνη κανονικά. Αν δεν φορούσαμε ζώνη δεν θα μιλούσαμε αυτήν την ώρα», δήλωσε η 22χρονη.

Συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι είχαν τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια τους

Σύμφωνα με τις περιγραφές της 22χρονης συνοδηγού μέσα από το νοσοκομείο όλα έγιναν ακαριαία. «Με το που σκάσαμε πάνω στη νησίδα ήταν όλα τόσο ακαριαία, δηλαδή μου λέει ο Αλέξανδρος: «Ηλιάνα πρέπει να τα έχω κόψει όλα» Και κοιτάω κάτω, παίρνω τα πόδια μου και λέω «Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια», δήλωσε η συνοδηγός για όσα συνέβησαν. Στη συνέχεια η νεαρή, μητέρα ενός παιδιού δύο ετών, ανέφερε: «Υπάρχει και η στροφή, αλλά αν δεν ήταν 210 χιλιόμετρα και ήταν 110 ίσως και γω τώρα να είχα και τα δύο μου πόδια», ενώ παραδέχτηκε πως έτρεχαν σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές και έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Οι γιατροί έχουν ακρωτηριάσει το δεξί πόδι του οδηγού και τα δύο πόδια της συνοδηγού

Οι γιατροί φαίνεται πως έχουν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό των ποδιών της 22χρονης και το ένα του 28χρονου οδηγού. Η 22χρονη συνοδηγός βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έχοντας πλήρη επίγνωση πως έχει ακρωτηριαστεί μέρος και των δύο ποδιών της. «Έρχεται η ψυχίατρος και προσπαθούσε να μου πει ότι δεν έχω πόδια. Και την βγάζω από τη δύσκολη θέση και της λέω ''κοίτα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια''. Παθαίνει εγκεφαλικό. Αφού εγώ τα κρατούσα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια», είπε η 22χρονη. Όσον αφορά τον 28χρονο οδηγό, ο πατέρας του, μιλώντας σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ανέφερε ότι οι γιατροί θα προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό και του δεύτερου ποδιού. «Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμός και στο αριστερό», δήλωσε ο πατέρας του 28χρονου.

Autotriti.gr
OPEL