ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πάνω από 1,2 εκ. ιδιοκτήτες Ι.Χ. και περίπου 1 εκ. ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών θα λάβουν «ραβασάκι», εφόσον δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ ή δεν έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους.

Πάνω από 1,2 εκ. ιδιοκτήτες Ι.Χ. και περίπου 1 εκ. ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών θα λάβουν «ραβασάκι», εφόσον δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ ή δεν έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους.

Χαράτσι σε 2,2 εκ. ανασφάλιστα & χωρίς ΚΤΕΟ

3.384 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2017)

Με «ραβασάκι» στο TAXISnet θα κληθούν να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. και μοτοσυκλετών που είναι ανασφάλιστα ή/και δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διασταύρωσης των στοιχείων.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ηλεκτρονικής διασταύρωσης που αφορά ιδιοκτήτες Ι.Χ. με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από την 1/1/1996 και μετά. Ως εκ τούτου το μόνο που απομένει είναι να ξεκινήσει και η αποστολή των ειδοποιητηρίων για τα πρόστιμα σε πάνω από 1,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες και περίπου 1 εκατομμύριο μοτοσυκλετιστές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Όπως φαίνεται τυχεροί στάθηκαν προς το παρόν οι περίπου 500.000 ιδιοκτήτες οχημάτων με άδεια κυκλοφορίας από το 1996 και πίσω, αν και οι πληροφορίες λένε πως δεν θα αργήσει πολύ να έρθει η σειρά τους.

Το πρόστιμο για την μη πληρωμή ΚΤΕΟ είναι 150 ευρώ και το ειδοποιητήριο θα καταφθάσει μέσω TAXISnet, ενώ για την περίπτωση των ανασφάλιστων οχημάτων το πρόστιμο ανέρχεται στα 250 ευρώ. Το σημαντικό στοιχείο, όσον αφορά τα ανασφάλιστα είναι πως θα δοθεί χρονικό περιθώριο 8 ημερών για την εξόφλησή του, αλλιώς διαπλασιάζεται φτάνοντας τα 500 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Citroen
CONTINENTAL ECO CONTACT