Volkswagen Total Care: Υπηρεσίες οδικής βοηθείας και  υπηρεσίες φροντίδας σε περίπτωση τροχαίου από την Volkswagen.

Volkswagen Total Care: Υπηρεσίες οδικής βοηθείας και υπηρεσίες φροντίδας σε περίπτωση τροχαίου από την Volkswagen.

Volkswagen total care: Υπηρεσίες φροντίδας & οδικής βοήθειας

21224 Επισκέψεις στο άρθρο

Οδική βοήθεια από την Volkswagen. Με πλήρη μέριμνα για οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίσετε στο δρόμο. Και top υπηρεσίες για φροντίδα ατυχήματος σε περίπτωση τροχαίου. Για να τις δούμε.

Αν και κάτι τέτοιο είναι σπάνιο και δεν συμβαίνει συχνά, είναι σχεδόν σίγουρο πως ένας οδηγός  θα αντιμετωπίσει μια κατάσταση κατά την οποία το αυτοκίνητο δεν θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά  και θα χρειαστεί να σταματήσει και να το ακινητοποιήσει.

Είτε λόγω μιας μικροζημιάς σε ένα από μέρη του οχήματος, είτε εξαιτίας μιας σύγκρουσης στον δρόμο, το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι σε θέση να λειτουργήσει και η υπεύθυνη και ασφαλής κίνηση που οφείλει να κάνει ένας οδηγός είναι να σταματήσει και να καλέσει για βοήθεια.

Σε μια τέτοια κατάσταση, η παροχή οδικής βοήθειας αποτελεί μια απαραίτητη και πολύ χρηστική υπηρεσία, η οποία μπορεί να σας “λύσει τα χέρια” και να σας διευκολύνει σημαντικά στο να αντιμετωπίσετε  οποιοδήποτε πρόβλημα στον δρόμο.

Η οδική βοήθεια (που μπορεί να σας προσφέρει στις Αfter Sales υπηρεσίες της η μάρκα σας) μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε επί τόπου το ζήτημα του αυτοκινήτου σας (αν πρόκειται για μια βλάβη που μπορεί να επιδιορθωθεί), ενώ  αν μιλάμε για μια μεγαλύτερη ζημιά, ή θα φροντίσει να μεταφέρει το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο συνεργείο  του εξουσιοδοτημένου δικτύου της μάρκας.

Η μάρκα που προσφέρει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών οδικής βοήθειας στη αγορά, εξασφαλίζοντας το “peace of mind” του κατόχου με ολιστικό τρόπο, είναι η Volkswagen.

Η γερμανική μάρκα, πέρα από να καλύπτει τον κάτοχο της σχετικά με την συντήρηση του αυτοκινήτου, συνοδεύοντας όλα τα μοντέλα της με 2 χρόνια εγγύησης και δυνατότητα επέκτασης για ακόμα δύο, δείχνει πως είναι δίπλα στον κάτοχο σε οποιοδήποτε ζήτημα κινητικότητας και να αντιμετωπίσει και στον δρόμο.

Αυτό, μάλιστα, το κάνει έμπρακτα και με ουσιώδη τρόπο, καθώς η οδική βοήθεια φροντίζει και για την περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, παρέχοντας τις ειδικές υπηρεσίες φροντίδας Total Care.

Volkswagen total care: Υπηρεσίες φροντίδας (& οδικής βοήθειας) για κατόχους

-Οδική βοήθεια μέσω του προγράμματος VW Total Care
- Επιδιόρθωση επί τόπου  ή ρυμούλκηση του οχήματος σε κοντινό συνεργείο
- Υπηρεσίες φροντίδας ατυχήματος
- Αναλαμβάνει τις επαφές με την ασφαλιστική & ενημερώνει τον κάτοχο

Για να δούμε, πιο αναλυτικά, όλο το φάσμα των πακέτων οδικής βοήθειας της VW.
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ