Προσφέρει… αλλιώς, η Interlife !

10518 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε στοχευμένες δράσεις η Interlife, «προσφέρει… αλλιώς» σε κοινωνία, ανθρώπινο δυναμικό, αγορά & περιβάλλον! Aς δούμε πως.
 
Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «προσφέρω… αλλιώς» είναι ένας από τους βασικούς άξονες λειτουργίας της Interlife Ασφαλιστικής.
Το πρόγραμμα αναπτύσσεται και εφαρμόζεται μέσα από ένα σύστημα αξιών, στόχων και δράσεων που διέπουν την εταιρική διακυβέρνηση της Interlife. Με πρωτοβουλίες, δράσεις και χορηγικές ενέργειες, η ασφαλιστική εταιρία στοχεύει στη διαρκή προσφορά στην κοινωνία.

Οι δράσεις του «προσφέρω… αλλιώς» εκτείνονται σε τέσσερις πυλώνες:
Κοινωνία: Ενίσχυση κοινωνικών παντοπωλείων και συσσιτίων, καθώς και ανθρωπιστικών, αθλητικών και πολιτιστικών φορέων
Ανθρώπινο Δυναμικό: Έμφαση στην εκπαίδευση, στις παροχές ασφάλισης υγείας, στον εθελοντισμό και στην προώθηση της ισότητας
Αγορά: Αύξηση θέσεων εργασίας, διαφάνεια στις συναλλαγές, φερεγγυότητα, οικονομική ευρωστία
Περιβάλλον: Στήριξη περιβαλλοντικών οργανώσεων, ανακύκλωση, συμμετοχή σε δράσεις για το περιβάλλον
Η προσφορά της Interlife συνεχίστηκε και το 2020. Μεταξύ άλλων δράσεων, η ασφαλιστική εταιρεία πέρυσι στήριξε τους πληγέντες από τις καταστροφές που προκάλεσε η καταιγίδα «Ιανός» στην Καρδίτσα με την προσφορά 1,5 τόνου τροφίμων, ενώ σε συνέργεια με το Δήμο Θεσσαλονίκης πρόσφερε 1,2 τόνους τροφίμων και παιδικών παιχνιδιών σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης. Επίσης, διέθεσε 2,5 τόνους τροφίμων σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της χώρας με στόχο την ενίσχυση του έργου τους για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων, και στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργούνται από την πανδημία του COVID-19.
Επιπλέον, μεταξύ άλλων ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας, προχώρησε πέρυσι στη χορηγία ασφαλιστηρίων συμβολαίων του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος.
 
Δράσεις της Interilfe to 2020
 
-Στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Ελλάδος: Η Interlife προχώρησε στη χορηγία Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων του Συλλόγου, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας ανταποκρίθηκαν σε αίτημα του Συλλόγου και προσέφεραν μία ειδική συσκευή με αισθητήρες κίνησης, για τη βελτίωση της αδρής κινητικότητας, φυσικής δραστηριότητας και ψυχαγωγίας των παιδιών καθώς και άλλες συσκευές.
 
- Εφαρμογή τηλεεργασίας, εφαρμογή τηλεδιάσκεψης για τα στελέχη της και μείωση συναντήσεων και επαφών και ενεργοποίηση Πρωτοκόλλου Επιχειρησιακής Συνέχειας και λήψη όλων των μέτρων για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρίας και την εξυπηρέτηση των πελατών της και των συνεργαζόμενων Διαμεσολαβητών σε όλες τις εγκαταστάσεις της στην ελληνική επικράτεια.
 
- Ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής αποζημιώσεων
 
Πρόγραμμα «Προσφέρω… αλλιώς»
  • Προσφορά τροφίμων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: Η Interlife, για άλλη μια φορά, διέθεσε 2,5 τόνους τροφίμων σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της χώρας με στόχο την ενίσχυση του έργου τους για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων, και στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργούνται από την πανδημία του COVID-19.
 
  • Προσφορά 1,5 τόνου τροφίμων στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Καρδίτσας που επλήγη από τον «Ιανό»
 
  • Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης 1,2 τόνου τροφίμων για να γεμίσει το χριστουγεννιάτικο γιορτινό τραπέζι 600 οικογενειών της πόλης. Επίσης, το Ανθρώπινο Δυναμικό της Interlife και συνεργάτες της εταιρίας, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα, δώρισαν παιδικά παιχνίδια τα οποία παραδόθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Επιπλέον, στελέχη της εταιρίας έδωσαν το «παρών» και βοήθησαν στη συσκευασία των πακέτων τροφίμων και παιχνιδιών.
 

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ