Seat: Με υψηλή πιστότητα

7385 Επισκέψεις στο άρθρο

AUTOHELLAS: Εγγυημένο service. Τεχνικοί ειδικά εκπαιδευμένοι στις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Γνήσια ανταλλακτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός για το SEAT σας!

 Η AUTOHELLAS σε συνεργασία με την SEAT S.A διεξάγει έρευνα ικανοποίησης πελατών στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της, ώστε να γνωρίζουμε την γνώμη των πελατών μας σε σχέση με την εμπειρία τους από την τελευταία επίσκεψη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
 
Ο γενικός δείκτης ικανοποίησης κινείται τα τελευταία χρόνια σε υψηλά επίπεδα, συγκρινόμενος με τον πανευρωπαϊκό μέσο όρο (87,4% για το 2017), όπως και η πιστότητα των πελατών, δεδομένου ότι πολύ μεγάλος όγκος πελατών είναι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ηλικίας μεγαλύτερης των 7 ετών.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της SEAT που αφορούν στο το after sales, επικεντρώνονται συνοπτικά στα εξής σημεία:

Επαγγελματισμός & Αποτελεσματικότητα που συνεπάγεται διασφάλιση σωστού αποτελέσματος. Ξεκάθαρες και ακριβής διαδικασίες κατά την παραλαβή & παράδοση του αυτοκινήτου του πελάτη.

Σαφής πληροφορίες & διαφάνεια σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εξυπηρέτησης (π.χ προϋπολογισμός κόστους, αναλυτική επεξήγηση εργασιών). Εγγύηση & Μετακίνηση (αυτοκίνητο εξυπηρέτησης).

Εξακρίβωση - πιστοποίηση εργασιών (οδηγική δοκιμή πριν τη παράδοση). Επίσης, σημαντικό ρόλο στο after sales έχει η ανάπτυξη υπηρεσιών όπως: express service, αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, επιθεώρηση πριν το ΚΤΕΟ, ενεργή υποδοχή.
 
Ο καλύτερος σύμβουλός για το SEAT σας!
"Στη SEAT, ό,τι δημιουργούμε εμπνέεται από την πατρίδα μας, την καινοτόμα πόλη της Βαρκελώνης και τη δυναμική της αστική κουλτούρα. Έχουμε ένα σκοπό, να σας διευκολύνουμε να προχωρήσετε μπροστά. Θέλουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωή σας, γι` αυτό σχεδιάζουμε εύκολες λύσεις μετακίνησης. "

AUTOHELLAS - SEAT
Τηλέφωνο: 211 1025710

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES