Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας
Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας
Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας
Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας
  • Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας
  • Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας
  • Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας
  • Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας

Dms Tuned by gianic για την αξιόπιστη βελτίωση του κινητήρα σας

Οι κατάλληλες αναβαθμίσεις από επαγγελματίες με τεχνογνωσία μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του κινητήρα σας και να κάνουν πιο ευχάριστη και δυναμική την οδήγηση σου. Μια τέτοια επιχείρηση είναι η DMS TUNED by gianic στην Αρτέμιδα. Επισκεφτείτε τους.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. - QS SERVICE
ΒΙΓΚΑΣ ΑΝΤ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται έναν επαγγελματία Tuning επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες, η τον βρήκες σε Site αυτοκινήτου όπου διάβασες τα καλύτερα για αυτόν. Στο AutoΤρίτη φροντίζουμε να παρουσιάζουμε στους χιλιάδες αναγνώστες μας, τους κατάλληλους επαγγελματίες βελτίωσης που τηρούν τα υψηλά στάνταρ του, τομέα στον οποίο ανήκουν.
 
H Dms Tuned by gianic, πρόκειται για μια επιχείρηση όπου με αρχηγό τον κ. Γιάννη Δήμα, όπου είναι παθιασμένοι με τη αξιόπιστη βελτίωση των αυτοκινήτων. Η ομάδα τους αποτελείται από ανθρώπους που είναι λάτρεις των αυτοκινήτων και φροντίζουν το κάθε αμάξι σαν να είναι δικό τους. Αν αναζητάτε περισσότερη ισχύ, βελτιωμένη αξιοπιστία ή μια μοναδική προσαρμοσμένη εμπειρία βελτίωσης, στην Dms είναι έτοιμοι να απογειώσουν την οδηγική σας εμπειρία.
Μαζί τους θα ελευθερώσετε την πραγματική δύναμη που κρύβει ο κινητήρας σας, ενώ το MX5 είναι η ειδικότητά τους, ενώ η τεχνογνωσία τους επεκτείνεται σε όλα τα οχήματα που οι ιδιοκτήτες επιθυμούν βελτίωση.

 
Ο επαναπρογραμματισμός της ECU με έμφαση στην αυξημένη απόδοση θα  επιτρέψει στον κινητήρα σας να αξιοποιήσει το ανεκμετάλλευτο δυναμικό απόδοσης. Αυτό σημαίνει καλύτερη απόκριση γκαζιού, περισσότερη ιπποδύναμη και ροπή, αλλά και ακόμη καλύτερη οικονομία καυσίμου μιας και δε θα ζορίζεις τον κινητήρα για να πάρεις το μέγιστο από αυτόν σε υψηλές στροφές. 

Η τεχνογνωσία της επιχείρησης DMS TUNED by gianic, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση είναι προτεραιότητα της επιχείρησης εξασφαλίζοντας στον πελάτη τους, υπηρεσίες 5 αστέρων!  Η πολύχρονη πείρα σε βελτίωση, αύξηση ιπποδύναμης, 2wd Dyno, αλλά και δυναμομέτρηση, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουν.

Υπηρεσίες DMS TUNED by gianic:
- ΕΠΑNΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ
- ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ TURBO KIT
- STAGE 1-2-3
- 2WD DYNO
- DPF/DTC OFF
- POPS & BANGS


Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού.


Επισκεφτείτε και το επίσημο Site της επιχείρησης: www.dmstuned.eu
  • Responsible Engineer Dimas Yiannis
  • Street: Leof. Karamanli 127, Artemida
  • Phone Contact: 6977 288810

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών