Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

DIESEL - ΥΓΡΑΕΡΙΟ - ΥΒΡΙΔΙΚΑ

volkswagen golf - Με ένα νέο 1.600άρη TDI κινητήρα κάτω από το καπό του, το 7ης γενιάς VW Golf προσφέρει σημαντικό κέρδος σε οικονομία κίνησης, χωρίς φυσικά να χάνει τα νέα χαρακτηριστικά ποιότητας, ασφάλειας και ευρυχωρίας που μας έφερε το νέο μοντέλο. Test: VW Golf 1,6 TDI 5d
Test: VW Golf 1,6 TDI 5d
TEST:(19/6/2015)
Με ένα νέο 1.600άρη TDI κινητήρα κάτω από το καπό του, το 7ης γενιάς VW Golf προσφέρει σημαντικό κέρδος σε οικονομία κίνησης, χωρίς φυσικά να χάνει τα νέα χαρακτηριστικά ποιότητας, ασφάλειας και ευρυχωρίας που μας έφερε το νέο μοντέλο.

toyota yaris - Δοκιμάζουμε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές της αγοράς, το Toyota Yaris, της οποίας η λίστα των πλεονεκτημάτων μεγαλώνει με τον 1,4 D-4D. Test: Yaris 1,4 D-4D
Test: Yaris 1,4 D-4D
TEST
Δοκιμάζουμε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές της αγοράς, το Toyota Yaris, της οποίας η λίστα των πλεονεκτημάτων μεγαλώνει με τον 1,4 D-4D.

opel, opel astra - Χάρη στον ισχυρό diesel κινητήρα 1,6 CDTi των 136 ίππων, το Opel Astra συνδυάζει το οικογενειακό προφίλ με τις πολύ καλές επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση.  Test: Opel Astra 1,6 diesel
Test: Opel Astra 1,6 diesel
TEST
Χάρη στον ισχυρό diesel κινητήρα 1,6 CDTi των 136 ίππων, το Opel Astra συνδυάζει το οικογενειακό προφίλ με τις πολύ καλές επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μειώσετε το κόστος μετακίνησης χωρίς να αλλάξετε αυτοκίνητο; Σε αυτή την ερώτηση, προς το παρόν υπάρχει μία μόνο απάντηση: το υγραέριο. Τελικά να βάλω υγραέριο;
Τελικά να βάλω υγραέριο;
NONPAPER
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μειώσετε το κόστος μετακίνησης χωρίς να αλλάξετε αυτοκίνητο; Σε αυτή την ερώτηση, προς το παρόν υπάρχει μία μόνο απάντηση: το υγραέριο.

alfa romeo mito, chevrolet aveo, dacia sandero, dealers, fiat punto, ford fiesta, hyundai i20, kia rio, renault clio, seat ibiza, skoda fabia, toyota yaris - Τα μικρά diesel είναι οικονομικά. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τα νούμερα της μέσης κατανάλωσης, αλλά και από τις μετρήσεις του auto Τρίτη, για την κατανάλωσή τους στον ανοιχτό δρόμο.  Αεροδυναμική: Ο γνωστός… άγνωστος
3 μικρά diesel που δεν καίνε «τίποτα»
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
Τα μικρά diesel είναι οικονομικά. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τα νούμερα της μέσης κατανάλωσης, αλλά και από τις μετρήσεις του auto Τρίτη, για την κατανάλωσή τους στον ανοιχτό δρόμο.

dealers - Το καλό με τα diesel μοντέλα είναι πως έχουν χαμηλή κατανάλωση και ορισμένα εξ αυτών και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, επιτυγχάνοντας οικονομία κίνησης και παράλληλα προσφέροντας ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο.  Τρία diesel μοντέλα τίθενται αντιμέτωπα: Ford Focus, Nissan Pulsar και Opel Astra. Εσείς ποιο θα επιλέγατε;
Diesel μονομαχία
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
Το καλό με τα diesel μοντέλα είναι πως έχουν χαμηλή κατανάλωση και ορισμένα εξ αυτών και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, επιτυγχάνοντας οικονομία κίνησης και παράλληλα προσφέροντας ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

dealers, mitsubishi asx, nissan qashqai, opel mokka, subaru xv, toyota rav4 - Η τετρακίνηση και οι εκτός δρόμου δυνατότητες δε συνεπάγονται απαραίτητα ακριβές τιμές κτήσεως, αφού και με μια τιμή έως και 25.000 ευρώ, μπορεί κάποιος να αποκτήσει το τετρακίνητο αυτοκίνητο που επιθυμεί. Πέντε μοντέλα παντός τερέν και τσέπης. 4κίνηση και τιμή κάτω από 25.000 ευρώ.
5 από τα φθηνότερα 4x4
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
Η τετρακίνηση και οι εκτός δρόμου δυνατότητες δε συνεπάγονται απαραίτητα ακριβές τιμές κτήσεως, αφού και με μια τιμή έως και 25.000 ευρώ, μπορεί κάποιος να αποκτήσει το τετρακίνητο αυτοκίνητο που επιθυμεί.

audi a3 sportback - Χάρη στον βελτιωμένο diesel κινητήρα 1,6 TDI  με τους 110 ίππους, το Audi A3 Sportback γίνεται ακόμη πιο σβέλτο και πιο οικονομικό, χωρίς όμως και πάλι να φτάνει την απόδοση άλλων πιο προσιτών turbodiesel στα 1.600 κ.εκ. Το Audi A3 Sportback είναι το πρώτο μοντέλο, που δοκιμάζουμε με τον αναβαθμισμένο 1,6 TDI κινητήρα, με 110 ίππους.
Test:A3 Sportback 1,6 TDI
TEST
Χάρη στον βελτιωμένο diesel κινητήρα 1,6 TDI με τους 110 ίππους, το Audi A3 Sportback γίνεται ακόμη πιο σβέλτο και πιο οικονομικό, χωρίς όμως και πάλι να φτάνει την απόδοση άλλων πιο προσιτών turbodiesel στα 1.600 κ.εκ.

dealers, ford focus, nissan qashqai, opel corsa, toyota corolla, vw golf - Εν αρχή είναι η ιδέα. Μετά έρχεται η εξέλιξη με τους κατασκευαστές να προβαίνουν σε συνεχείς βελτιώσεις των μοντέλων τους προκειμένου να ανταγωνιστικά και ελκυστικά προς αγορά. Είναι λογικό τα μοντέλα, που καινοτομούν να τυγχάνουν της προτίμησης των αγοραστών και κτίζουν το δικό τους best seller μύθο.
Best Seller: Η εξέλιξη
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Εν αρχή είναι η ιδέα. Μετά έρχεται η εξέλιξη με τους κατασκευαστές να προβαίνουν σε συνεχείς βελτιώσεις των μοντέλων τους προκειμένου να ανταγωνιστικά και ελκυστικά προς αγορά.

dacia sandero stepway, fiat 500l trekking, honda cr-v, nissan juke, nissan qashqai, renault captur, skoda yeti, vw tiguan - Ποιος είπε ότι τα «τετραγωνισμένα» Crossover, με τις προδιαγραφές και για 4κίνηση, καίνε πολύ περισσότερο από τα μικρομεσαία χάτσμπακ;  Τα Crossover είναι η νέα τάση της εποχής, συνεχιστές των SUV, τα οποία με τις δικίνητες εκδόσεις τους και παρά τα πιο «τετραγωνισμένα» και υπερυψωμένα αμαξώματά τους, μπορούν να προσφέρουν αντίστοιχα χαμηλές καταναλώσεις με αυτές ενός παραδοσιακού χάτσμπακ μικρομεσαίου.
Οικονομικά crossover
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
Ποιος είπε ότι τα «τετραγωνισμένα» Crossover, με τις προδιαγραφές και για 4κίνηση, καίνε πολύ περισσότερο από τα μικρομεσαία χάτσμπακ;

dealers, ford focus, opel astra, toyota auris, vw golf - Στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων Focus, Golf, Astra και Auris κυριαρχούν εμπορικά. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις τους όμως πως τα πάνε όταν έρθουν αντιμέτωπες;  Συγκρίνουμε την πετρελαιοκίνητη έκδοση 1,5 TDCI των 120 ίππων του Ford Focus με τα τρία πρώτα σε πωλήσεις μοντέλα της κατηγορίας.
Μάχη για την κορυφή στα μικρομεσαία diesel
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
Στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων Focus, Golf, Astra και Auris κυριαρχούν εμπορικά. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις τους όμως πως τα πάνε όταν έρθουν αντιμέτωπες;

hyundai i20 - Ανανεωμένο σε όλους τους τομείς το νέο i20. Αδύνατος και θορυβώδης ο 1,1 diesel κινητήρας. Το νέο Hyundai i20 έχει αναβαθμιστεί αισθητά. Με νέα εμφάνιση, εσωτερικό και πλατφόρμα έχει γερές βάσεις.
Δοκιμή: Νέο Ηyundai i20 1,1 diesel
TEST
Ανανεωμένο σε όλους τους τομείς το νέο i20. Αδύνατος και θορυβώδης ο 1,1 diesel κινητήρας.

honda cr-v - Το ανανεωμένο Honda CR-V φορά τον ισχυρότερο 1.600άρη diesel της αγοράς και, σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, προσφέρει δύναμη και πολύ καλές επιδόσεις, μαζί με πρακτικότητα και άνεση για 5 επιβάτες. Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Honda CR-V, το ισχυρότερο diesel SUV στα 1.600 κ.εκ.
Test: Honda CR-V 1,6 i-DTEC 4WD 160 PS
TEST
Το ανανεωμένο Honda CR-V φορά τον ισχυρότερο 1.600άρη diesel της αγοράς και, σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, προσφέρει δύναμη και πολύ καλές επιδόσεις, μαζί με πρακτικότητα και άνεση για 5 επιβάτες.

dealers, ford fiesta, ford focus, mercedes a-class, nissan pulsar, opel adam, opel astra, opel corsa, seat leon, toyota auris, toyota aygo, toyota yaris - Μπορεί το Υπουργείο Οικονομικών να προσπαθεί να βρει τρόπους να αυξήσει τα έσοδα στα ταμεία του κράτους μέσω του κλάδου του αυτοκινήτου, όμως υπάρχουν μερικά αυτοκίνητα, τα οποία βγάζουν προκλητικά την γλώσσα στην εφορία λόγω των προδιαγραφών τους... Υπάρχουν μερικά αυτοκίνητα, τα οποία βγάζουν προκλητικά τη γλώσσα στην εφορία λόγω των προδιαγραφών τους.
Μοντέλα... φοροφυγάδες
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Μπορεί το Υπουργείο Οικονομικών να προσπαθεί να βρει τρόπους να αυξήσει τα έσοδα στα ταμεία του κράτους μέσω του κλάδου του αυτοκινήτου, όμως υπάρχουν μερικά αυτοκίνητα, τα οποία βγάζουν προκλητικά την γλώσσα στην εφορία λόγω των προδιαγραφών τους...

nissan pulsar, opel astra, seat leon - Ερχόμενο στην απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων, το Nissan Pulsar είχε (και έχει) να αντιμετωπίσει μοντέλα που έχουν χτίσει τη φήμη τους χρόνια, μοντέλα όπως το Opel Astra και το SEAT Leon. Εσείς ποιο θα παίρνατε; Το νέο Nissan Pulsar απέναντι στα Opel Astra και SEAT Leon.
Opel Astra Vs Nissan Pulsar Vs SEAT Leon
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
Ερχόμενο στην απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων, το Nissan Pulsar είχε (και έχει) να αντιμετωπίσει μοντέλα που έχουν χτίσει τη φήμη τους χρόνια, μοντέλα όπως το Opel Astra και το SEAT Leon. Εσείς ποιο θα παίρνατε;

περισσότερα νέα & άρθρα »