`Aνοιξε πλήρως χωρίς διόδια η Αττική Οδός!

`Aνοιξε πλήρως χωρίς διόδια η Αττική Οδός!

4.806 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Στη διάθεση των οδηγών βρίσκεται και πάλι η Αττική Οδός μετά το μέγα φιάσκο με τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς»! Χωρίς διόδια μέχρι την Κυριακή.

`Ανοιξε, χωρίς διόδια η Αττική Οδός

Στη διάθεση του ελληνικού κοινού βρίσκεται και πάλι από σήμερα (27/1) στις 8:00 το πρωί η Αττική Οδός, ύστερα από τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα, όπου χιλιάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης στην Αττική. Μάλιστα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο, οι διελεύσεις των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν χωρίς διόδια έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.
Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00».

Ετοιμάζουν μηνύσεις και αγωγές οι εγκλωβισμένοι

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως χιλιάδες πολίτες που εγκλωβίστηκαν στο συγκεκριμένο δρόμο, έχουν ήδη ξεκινήσει μαζικά τις νομικές διαδικασίες κατά της εταιρείας, από την οποία θα αξιώσουν αποζημιώσεις που θα ξεπερνούν το ποσό των 2.000 ευρώ που ανακοίνωσε η Αττική Οδός ότι θα τους προσφέρει.    

Σε πλήρη λειτουργία η Αττική Οδός!
-Μετά από τρεις ημέρες η Αττική Οδός άνοιξε και πάλι πλήρως για το κοινό.
-Χωρίς διόδια έως και την Κυριακή.
-Ετοιμάζουν μηνύσεις και αγωγές οι εγκλωβισμένοι.
Θα είναι έτοιμη στον επόμενο χιονιά η Αττική Οδός ή και πάλι θα έχουμε τα ίδια;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
ALFA ROMEO