Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση Racing του DS4 δημιουργείται από την αγωνιστική ομάδα της Citroen ουσιαστικά για να τονίσει με έμμεσο τρόπο το σπορτίφ ύφος των απλών εκδόσεων του νέου γαλλικού μοντέλ

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση Racing του DS4 δημιουργείται από την αγωνιστική ομάδα της Citroen ουσιαστικά για να τονίσει με έμμεσο τρόπο το σπορτίφ ύφος των απλών εκδόσεων του νέου γαλλικού μοντέλου

Citroen DS4 Racing

(10/6/2011)

Όπως συνέβη και με το DS3, έτσι και το DS4 θα αποκτήσει μέσα στο 2012 μια ειδική, περιορισμένου αριθμού, σπορ έκδοση με τη συμπληρωματική λέξη Racing στην ονομασία του. Θα την εξελίξει η αγωνιστική ομάδα της γαλλικής φίρμας, πραγματοποιώντας τροποποιήσεις σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι η ανάρτηση και ο κινητήρας.

Αναμένουμε λοιπόν πως το DS4 θα είναι «στημένο» για σπορ οδήγηση και για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση. Ο κινητήρας του θα είναι ο γνώριμος από άλλα μοντέλα του γαλλικού ομίλου PSA Peugeot-Citroen 1.600άρης τούρμπο. Στις απλές εκδόσεις του DS4, αυτό το μοτέρ αποδίδει μέχρι 200 ίππους, ωστόσο στην έκδοση Racing η ισχύς του αναμένεται κοντά στα 230 άλογα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Όπως προαναφέραμε, το DS4 Racing θα είναι περιορισμένης παραγωγής, με όχι περισσότερες από 300 μονάδες συνολικά. Σε επίπεδο αισθητικής, όπως φαίνεται και στη κατασκοπευτική μας φωτογραφία, το μοντέλο θα ξεχωρίζει χάρη στις μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος αλλά και στις πορτοκαλί λεπτομέρειες περιμετρικά του αμαξώματος.
Hyundai
OPEL