Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Jeep Wrangler Call of Duty Edition διατίθεται σε 2πορτή και σε 4πορτη έκδοση.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Jeep Wrangler Call of Duty Edition διατίθεται σε 2πορτή και σε 4πορτη έκδοση.

Jeep Wrangler Call of Duty Edition

(5/9/2011)

Εμπνευσμένη από βιντεοπαιχνίδι είναι η εν λόγω έκδοση του Jeep Wrangler, η οποία ξεχωρίζει από το «πολεμοχαρές» της παρουσιαστικό!

Η ειδική έκδοση του Jeep Wrangler, «Call of Duty Modern Warfare 3», έχει πάρει το όνομά της από το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο πολεμικό παιχνίδι και όχι άδικα, αφού θεωρείται ένα από τα πιο σκληροτράχηλα Jeep της αγοράς. Η «πολεμική» έκδοση βασίζεται στο Jeep Wrangler Rubicon, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 2-πορτη και 4-πορτη έκδοση. Ο χρωματισμός του είναι αποκλειστικά σε ασημί και μαύρο, ενώ φορά τροχούς 32 ιντσών και ελαστικά εκτός δρόμου. Αλλαγές έχουν υποστεί επίσης οι ζάντες που βάφτηκαν σε μαύρο χρώμα, το νέο καπό, ο γάντζος στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα καθώς και τα προστατευτικά στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Το γνώριμο cockpit του Jeep με μικρές αλλαγές στον πίνακα οργάνων.

Το γνώριμο cockpit του Jeep με μικρές αλλαγές στον πίνακα οργάνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το εσωτερικό του μοντέλου κοσμούν τα ημιδερμάτινα μαύρα καθίσματα με τις λευκές ραφές. Φυσικά, δε λείπουν τα λογότυπα του παιχνιδιού σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου, όπως είναι στα μπροστινά φτερά, στα καθίσματα, στο χώρο αποσκευών, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και στον νέο πίνακα οργάνων.
Toyota
NISSAN