Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στα πλαίσια του downsizing, το μικρό roadster της Porsche με το όνομα 550  (κατασκοπευτική φωτό) θα φέρει 4κύλινδρο μοτέρ.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα πλαίσια του downsizing, το μικρό roadster της Porsche με το όνομα 550 (κατασκοπευτική φωτό) θα φέρει 4κύλινδρο μοτέρ.

4κύλινδρες οι νέες Porsche

(8/9/2011)

Προσαρμοζόμενη στα νέα δεδομένα, η Porsche θα εξοπλίσει το νέο μικρό roadster που ετοιμάζει, αλλά και την επόμενη γενιά των Boxster / Cayman με 4κύλινδρο μοτέρ 360 ίππων. Ίσως να μη «γλιτώσει» ούτε η 911...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο 4κύλινδρο boxer μηχανικό σύνολο που εξελίσσει η γερμανική εταιρεία θα στηριχθεί στο υπάρχον 6κύλινδρο.Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πηγές, στην Porsche προτίθενται να έχουν δύο εκδόσεις του εν λόγω κινητήρα, με χωρητικότητες 2,0 και 2,5 λίτρων. Το μοτέρ θα είναι άμεσου ψεκασμού και θα φέρει ελαφριά υπερτροφοδότηση, με τη μεγάλη έκδοση να αναμένεται να έχει μέγιστη ισχύ 380 ίππων.

Το 4κύλινδρο μοτέρ θα εξοπλίζει και την επόμενη γενιά των Boxster (κατασκοπευτική φωτό) και Cayman του 2012.

Το 4κύλινδρο μοτέρ θα εξοπλίζει και την επόμενη γενιά των Boxster (κατασκοπευτική φωτό) και Cayman του 2012.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αρχικά, το νέο μοτέρ προορίζεται για το μικρό roadster που ετοιμάζει η Porsche, μέσω του οποίου –κατά τα φαινόμενα- θα αναβιώσει το ιστορικό όνομα «550» της δεκαετίας του 1950. Όμως, η εφαρμογή του νέου μηχανικού συνόλου δε θα είναι τόσο περιορισμένη, καθώς σχεδόν σίγουρο θεωρείται το γεγονός που θα εξοπλίζει την επόμενη γενιά των Boxster και Cayman που αναμένουμε την επόμενη γενιά. Να φανταστείτε, ο απερχόμενος επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Porsche, κος Wolfgang Durheimer, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του: «αν χρειαστεί, το νέο 4κύλινδρο μοτέρ θα βρεθεί κάτω από το καπό ακόμα και της 911». Επειδή, όμως, το παραπάνω ακούγεται ως βλασφημία, έσπευσε να συμπληρώσει: «πρόθεσή μας είναι, στην περίπτωση της 911 να παραμείνει στη λύση του 6κύλινδρου σε σειρά κινητήρα, αλλά πρέπει να εξετάσουμε κάθε μελλοντική ευκαιρία».
Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN