Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας της Γαλλίας φιλοξενείται από την Αλσατία, φεύγοντας από την παλιά τοποθεσία της Κορσικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας της Γαλλίας φιλοξενείται από την Αλσατία, φεύγοντας από την παλιά τοποθεσία της Κορσικής.

WRC Γαλλίας το Σαββατοκύριακο στο www.autotriti.gr

(30/9/2011)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι ξεκίνησε και συνεχίζεται με τον αγώνα να πραγματοποιείται στην Αλσατία, στα μέρη του Sebastien Loeb (Citroen).

Το WRC έκανε το γύρο του κόσμου με το ράλι της Αυστραλίας ενώ από εχθές ξεκίνησε το τριήμερο του ράλι της Γαλλίας με τον Sebastien Loeb να… παίρνει το αίμα του πίσω. Από εχθές μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου πραγματοποιείται ο 11ος γύρος του πρωταθλήματος, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του Loeb, στην Αλσατία της Γαλλίας. Απομένουν ακόμα 3 συνολικά αγώνες, εκ των δύο από αυτούς είναι ασφάλτινοι και ο πρώτος είναι της Αλσατίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας της Γαλλίας φιλοξενείται από την Αλσατία, φεύγοντας από την παλιά τοποθεσία της Κορσικής. Πέρυσι, στον πρώτο αγώνα που έγινε εκεί, ο Sebastien Loeb εξασφάλισε την νίκη του για το 7ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο WRC.

Αναλυτικά, το ράλι της Γαλλίας έχει αρκετή ποικιλία δρόμων, αφού αποτελείται από αργά και γρήγορα κομμάτια, ενώ σε κάποια σημεία μοιάζει αρκετά στο ράλι της Γερμανίας. Το σημαντικό κομμάτι του αγώνα βρίσκεται έξω από το Στρασβούργο και τη 2η ημέρα του αγώνα, το Σάββατο, θα υπάρχει Remote Service στην Colmar. Υπάρχει η Υερειδική Διαδρομή στους δρόμους της Mulhouse αλλά πρόκληση για τα πληρώματα προκαλεί η μήκους 36 χιλιομέτρων Pays d΄Ormont, που διεξήχθη την Παρασκευή. Συνολικά, ο αγώνας περιλαμβάνει 348,13 χιλιόμετρα στις 23 ειδικές διαδρομές.
Toyota
Leasing