Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σύμφωνα με τη λογική του Jenson Button, για να κερδίσει το πρωτάθλημα μια ομάδα θα πρέπει να ξεχωρίζουν οι οδηγοί ως νούμερο 1 και νούμερο 2.

Σύμφωνα με τη λογική του Jenson Button, για να κερδίσει το πρωτάθλημα μια ομάδα θα πρέπει να ξεχωρίζουν οι οδηγοί ως νούμερο 1 και νούμερο 2.

O Jenson Button απαντάει σε όλα

(5/10/2011)

Ο Jenson Button μίλησε σε συνέντευξή του σχετικά με το καθεστώς ισότητας που επικρατεί στην ομάδα της McLaren, ενώ απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν στην Ferrari.

Σύμφωνα με τη λογική του Jenson Button, για να κερδίσει το πρωτάθλημα μια ομάδα θα πρέπει να ξεχωρίζουν οι οδηγοί ως νούμερο 1 και νούμερο 2, κάτι που στην McLaren δεν ισχύει αυτό. Επίσης, τόνισε ότι αν δεν μπορεί να κερδίσει αυτός, τότε είναι χαρούμενος όταν κερδίσει ο ομόσταβλός του και φυσικά είπε, το αυτονόητο, ότι η νίκη κάνει πάντα καλό στη διάθεση που έχει μια ομάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Στην ερώτηση για το ποιες είναι οι διαφορές σε οδηγικό στιλ ανάμεσα στον Button και στον Hamilton, αυτός απάντησε ότι ο Lewis είναι πολύ καλός ακόμα και αν το μονοθέσιο δεν είναι τέλειο και μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό ένα κακό μονοθέσιο απότι μπορεί να κάνει αυτός.

Όσον αφορά στις φήμες που ακούγονται, ότι θέλουν τον πρωταθλητή του 2009 να φορέσει τα χρώματα της Ferrari μετά τη λήξη του συμβολαίου του, αυτός απαντά γενικά και αόριστα ότι το μέλλον είναι αβέβαιο, αλλά πιστεύει ότι η καριέρα του θα ήταν καλό να ολοκληρωθεί αφού θα είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο της Ferrari.
Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO