Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Red Bull βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των κατασκευαστών με 518 βαθμούς.

H Red Bull βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των κατασκευαστών με 518 βαθμούς.

Οι 3 κορυφαίες ομάδες του 2011!

(10/10/2011)

Μεγάλη διαφορά έχει αναπτύξει η Red Bull σε σχέση με την McLaren και τη Ferrari, αφού η πρωτοπόρος ομάδα βρίσκεται στην κορυφή με 518 βαθμούς έως τώρα.

Red Bull

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στην ομάδα της Red Bull πανηγυρίζουν για τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου του Sebastian Vettel. Ο Γερμανός οδηγός τερμάτισε 3ος στο Grand Prix της Ιαπωνίας και κατέκτησε μαθηματικά τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του. Ο νεαρός Sebastian είναι μόλις 24 ετών και έγινε ο νεότερος οδηγός αγώνων Formula 1 στην ιστορία που ανέβηκε δύο συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Όσον αφορά για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών φαίνεται να βρίσκονται μια αναπνοή από τον τίτλο του 2011.

McLaren
Η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία των κατασκευαστών είναι ιδιαίτερα χαρούμενη λόγω της νίκης του Jenson Button στο Grand Prix της Ιαπωνίας. Ο Jenson Button οδήγησε εξαιρετικά στη Suzuka και απέφυγε να κάνει λάθη, φτάνοντας στη νίκη. Ο Βρετανός πήρε όσα μπορούσε να πάρει από το μονοθέσιό του και με καλή στρατηγική κέρδισε τον αγώνα. Από την άλλη, ο Lewis Hamilton αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και δεν μπόρεσε να φτάσει την 3άδα, αλλά παρέμεινε στην 5η θέση. Επίσης, ο Hamilton ζήτησε συγνώμη για την επαφή που είχε με τον Massa κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ferrari
Ολόκληρο το τριήμερο η Ferrari δυσκολευόταν στη Suzuka, αλλά ο Fernando Alonso κατάφερε την ημέρα του αγώνα να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, φτάνοντας την 2η θέση από την 5η που ξεκίνησε. Από την άλλη, ο teammate του, Felipe Massa τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ είδαμε για ακόμα μια φορά να συγκρούεται με τον Lewis Hamilton, προκαλώντας ζημιά στη Ferrari του.
Mercedes
NOS AXIZEI