Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Renault και οι δύο μεγάλες εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, AVIS και Europcar θα συνεργαστούν για την ενοικίαση ηλεκτρικών οχημάτων Renault ΖΕ.

Η Renault και οι δύο μεγάλες εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, AVIS και Europcar θα συνεργαστούν για την ενοικίαση ηλεκτρικών οχημάτων Renault ΖΕ.

Ηλεκτρικά οχήματα Renault προς ενοικίαση

(11/10/2011)

Oλοκληρώνοντας τα ηλεκτρικά Fluence και Kangoo, η Renault συμφώνησε με τις AVIS & Europcar προκειμένου αυτά να ενταχθούν στους στόλους των 2 κολοσσών ενοικιαζόμενων οχημάτων.

Η Renault πιστεύει ότι τα μακρινά ταξίδια δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Με αυτή τη λογική, η γαλλική φίρμα ξεκινάει μια νέα υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους πελάτες των εταιρειών ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων AVIS και Europcar. Η υπηρεσία αυτή θα επιτρέπει στους πελάτες των εταιρειών ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, να ενοικιάζουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να κινηθούν με μηδενικούς ρύπους και καύσιμα. Η τιμή τους θα είναι άκρως δελεαστική, αλλά θα εξαρτάται και από την εκάστοτε εταιρεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η υπηρεσία αυτή θα είναι άμεσα διαθέσιμη στην Ευρώπη και θα μπορεί ο καθένας να ενοικιάσει ένα ηλεκτρικό όχημα από την AVIS, την Europcar, ακόμα και από τη Renault Rent, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες να διαλέξουν αυτό που είναι πιο κοντά στις ανάγκες τους, εξοικονομώντας χιλιόμετρα και χρήματα μέσω της αυξημένης αυτονομίας των ηλεκτρικών οχημάτων.

Να θυμίσουμε ότι το Φεβρουάριο του 2010 είχε πραγματοποιηθεί η συμφωνία της Renault με την AVIS και είχε υπογραφεί μια προπαραγγελία 500 ηλεκτρικών οχημάτων, εκ των οποίων ανάμεσά τους θα είναι τα Renault Fluence ZE και το Renault Kangoo Express ZE.
Mercedes
Autotriti.gr