Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στόχος του Alonso είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Στόχος του Alonso είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Alonso είναι ικανοποιημένος

(1/11/2011)

Ο Fernando Alonso τερμάτισε στην 3η θέση στο παρθενικό Grand Prix της Ινδίας, ενώ χαίρεται που γύρισε με ακόμα ένα τρόπαιο από τον πρώτο αγώνα στο Νέο Δελχί.

Ο Alonso ξεκίνησε αρκετά καλά με την 2η θέση, αλλά στην πρώτη στροφή βρέθηκε στην 3η θέση και μπόρεσε να την κρατήσει μέχρι και τον τερματισμό. Ο Ισπανός πήρε τα μέγιστα από το μονοθέσιό του, ενώ στο τελευταίο pit stop ήταν καθοριστικό για την θέση που κέρδισε. Πιο πίσω ο Felipe Massa δέχθηκε ποινή διέλευσης για το συμβάν που είχε με τον Hamilton, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε λόγω του προβλήματος που είχε η εμπρός ανάρτηση του μονοθέσιου του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Alonso φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και το τρόπαιό του, ωστόσο η χαρά αυτή δεν υπερνικάει την λύπη που νιώθει από το θάνατο 2 ανθρώπων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Dan Wheldon και Marco Simoncelli. Στόχος του Alonso είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά θα είναι δύσκολο γιατί η McLaren έχει καλά στατιστικά για τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα οι 13 βαθμοί διαφοράς να δυσκολέψουν αρκετά τον Ισπανό. Τέλος, η ομάδα του έκανε εξαιρετική δουλειά, αφού κατάφεραν να διορθώσουν ένα πρόβλημα που υπήρχε μέσα σε 20 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Mercedes
Leasing