ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Φορτίζει σε μπρίζα και εξασφαλίζει μηδενικούς ρύπους. Αυτό είναι το Fluence Z.E. που ξεκινά σταδιακά την ευρωπαϊκή εμπορική του πορεία.

Φορτίζει σε μπρίζα και εξασφαλίζει μηδενικούς ρύπους. Αυτό είναι το Fluence Z.E. που ξεκινά σταδιακά την ευρωπαϊκή εμπορική του πορεία.

Στα 26.900 ευρώ η ευρωπαϊκή τιμή του Fluence Z.E.

(14/11/2011)

Έτοιμη να λανσάρει στην Ευρώπη το ηλεκτρικό Fluence Z.E. είναι η Renault, τονίζοντας ότι στοχεύει κυρίως σε εταιρικούς στόλους με οικολογικές ανησυχίες.

Τεράστια είναι τα βήματα που έχει κάνει η Renault στον τομέα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, αφού μέσα στο Νοέμβρη θα λανσάρει σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές το μηδενικών ρύπων μοντέλο Fluence Z.E. Πρόκειται, όπως έχουμε ξανατονίσει, για την ηλεκτρική έκδοση του οικογενειακού Fluence, η οποία έρχεται με πολύ μεγάλες προσδοκίες για τους ανθρώπους της Renault. Σε πρώτη φάση, το αυτοκίνητο θα διατίθεται σε εταιρείες και φορείς που διατηρούν στόλο και παράλληλα θέλουν να επενδύσουν στις οικολογικές μετακινήσεις. Θυμίζουμε πως οι μπαταρίες που διαθέτει του εξασφαλίζουν αυτονομία 185 χιλιομέτρων. «Στο Fluence Z.E. τα βασικά στοιχεία είναι η απλότητα, ο οικολογικός χαρακτήρας και το χαμηλό κόστος χρήσης» τονίζει ο Stephen Norman, κορυφαίο στέλεχος Marketing της Renault. Φυσικά, η εμπορική διάθεση του Fluence θα ξεκινήσει από χώρες που διαθέτουν πολύ σοβαρά κίνητρα για την απόκτηση μοντέλων πολύ φιλικών προς το περιβάλλον. Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικός παράγοντας για τον οποίο η Renault μπορεί να ανακοινώνει πως οι τιμές του Fluence Z.E σε κάποιες χώρες θα ξεκινούν από τα 26.900 ευρώ, παρά το πολύ μεγάλο κόστος κατασκευής του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Citroen