Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του 2011 είναι του Mikko Hirvonen, ο οποίος από το 2012 θα βρίσκεται στη Citroen.

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του 2011 είναι του Mikko Hirvonen, ο οποίος από το 2012 θα βρίσκεται στη Citroen.

Mikko Hirvonen στη Citroen

(17/11/2011)

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του 2011 είναι αυτή του Mikko Hirvonen, ο οποίος θα φορέσει τα χρώματα της Citroen αντικαθιστώντας τον Sebastien Ogier.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Mikko Hirvonen, ο οποίος συμφώνησε με τη Citroen να βρίσκεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο πίσω από το τιμόνι ενός γαλλικού αυτοκινήτου. Μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα της Ford, ο Φιλανδός θα περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο αντικαθιστώντας το Sebastien Ogier. Από την άλλη, ο Γάλλος θα περάσει και αυτός με τη σειρά του στην ομάδα της Ford. Η συμφωνία του Mikko Hirvonen με την γαλλική φίρμα είναι διετής, δηλαδή θα δούμε τον Φιλανδό και το 2013 στη Citroen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η Citroen στην επίσημη ανακοίνωση είπε ότι αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους με τους Sebastien Ogier και Julien Ingrassia, παρόλο που διέθεταν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2012. Έτσι, μαζί με τους Sebastien Loeb και Daniel Elena θα είναι οι Mikko Hirvonen και Jarmo Lehtinen. Οι δύο Φιλανδοί κατάφεραν να βρίσκονται στην 2η θέση στα πρωταθλήματα του 2009 και του 2011, ενώ κατέχουν 14 νίκες και 51 βάθρα στους συνολικά 124 αγώνες που έχουν τρέξει το WRC.
Toyota
TA 4 THELO PSAXNO