ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Vitaly Petrov μίλησε «ανοιχτά» και χωρίς ενδοιασμούς στο ρωσικό Τύπο, λέγοντας ότι η Renault φταίει για την κακή εμφάνισή της στη F1.

Ο Vitaly Petrov μίλησε «ανοιχτά» και χωρίς ενδοιασμούς στο ρωσικό Τύπο, λέγοντας ότι η Renault φταίει για την κακή εμφάνισή της στη F1.

O Petrov ξεπέρασε τα όρια…

(18/11/2011)

Ο Vitaly Petrov (Renault) μίλησε στο ρωσικό Τύπο αποκαλύπτοντας αρνητικά στοιχεία σχετικά με την ομάδα του. Τελικά η Renault θα λάβει μέτρα εναντίον του λόγω του παραληρήματός του;

Ο Vitaly Petrov μίλησε «ανοιχτά» και χωρίς ενδοιασμούς στο ρωσικό Τύπο, λέγοντας ότι η Renault φταίει για την κακή εμφάνισή της στη F1 γιατί οι βελτιώσεις που έγιναν από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν είναι ελάχιστες. Μπορεί στον πρώτο αγώνα της χρονιάς να πέτυχε ένα βάθρο, αλλά από τότε δεν έχει καταφέρει σχεδόν τίποτα. Τα λόγια του Ρώσου βάζουν σε κίνδυνο τη θέση του, μιας και ξεπέρασε τα όρια του συμβολαίου του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Επίσης, ο Petrov είπε ότι για σχεδόν 10 αγώνες δεν έχει δει τίποτα καινούριο πάνω στην R31. Εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί την ομάδα του ότι μένει στάσιμη, χωρίς να αναβαθμίσει το μονοθέσιό της, όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες της F1. Βέβαια, στο τέλος αναφέρει ότι δεν θέλει να πει κάτι κακό για την ομάδα του.

Ο Ρώσος ξέσπασε λέγοντας ότι δεν μπορεί να κρατάει τα πάντα μέσα του. Πιστεύει ότι η τακτική που ακολούθησε η ομάδα και τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με τα pit stops οδηγούν την ομάδα σε συνεχόμενες κακές εμφανίσεις.
Mercedes
skoda