Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
1,26 δισ. ευρώ (1,7 δισ. δολάρια) θα επενδυθούν συνολικά για την επόμενη γενιά του Jeep Cherokee.

1,26 δισ. ευρώ (1,7 δισ. δολάρια) θα επενδυθούν συνολικά για την επόμενη γενιά του Jeep Cherokee.

Μεγάλα σχέδια για το επόμενο Jeep Cherokee

(21/11/2011)

H Chrysler θα επενδύσει συνολικά 1,26 δισ. ευρώ στο εργοστάσιο του Οχάιο, προκειμένου να κατασκευάσει εκεί τη νέα γενιά του δημοφιλούς Jeep Cherokee.

Το νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Jeep Cherokee θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Οχάιο, το Toledo North Assemby Plant. Το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Jeep κάνουν λόγο για τη δημιουργία και μιας δεύτερη βάρδιας στο εργοστάσιο, μια κίνηση που θα δημιουργήσει 1.100 νέες θέσεις εργασίας. Προκειμένου να είναι έτοιμο το νέο SUV της Jeep μέχρι το 2013, στην εταιρεία ετοιμάζουν μια επένδυση ύψους 1,26 δισ. ευρώ, μέρος της οποίας (370 εκ. ευρώ) προορίζεται για την ανακαίνιση του εργοστασίου, τη συνολική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, τη δημιουργία του Metrology Center όπου η ποιότητα θα περνάει από το μικροσκόπιο, αλλά και την κατασκευή 24.150 τ.μ. νέων εγκαταστάσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το σχέδιο ανακοίνωσε το μεγάλο αφεντικό της Chrysler, ο κος Sergio Marchionne και τόνισε πως η αρχή θα γίνει πριν τελειώσει η χρονιά, ενώ το 2013 θα μπει και η 2η βάρδια στην παραγωγή.
TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL