Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Porsche Center Thessaloniki
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche Center Thessaloniki

Παρουσίαση του νέου μοντέλου της Porsche 911 στη Θεσσαλονίκη

(23/12/2011)

Tην Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της Porsche 911 στις νέες εγκαταστάσεις της Porsche Center Thessaloniki.

Με τη νέα 911 Carrera, η Porsche εξέλιξε μια νέα γενιά μοντέλων, η οποία, περισσότερο από κάθε άλλη, αντιπροσωπεύει την ικανότητα, το πάθος και την τεχνογνωσία της μάρκας. Σε αυτήν τη διαδικασία εξέλιξης υπήρξαν τέσσερις βασικές παράμετροι που διαμορφώνουν την πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα της νέας 911 και επηρεάζονται η μία από την άλλη: σχεδιασμός μειωμένου βάρους, επιδόσεις, αποδοτικότητα και συναισθήματα.

Ο Δημήτρης Καρακούλας Διεθυντής της Porsche Center Thessaloniki, η Νταίζη Μανιατοπούλου και ο Ρήγας Τζελέπογλου

Ο Δημήτρης Καρακούλας Διεθυντής της Porsche Center Thessaloniki, η Νταίζη Μανιατοπούλου και ο Ρήγας Τζελέπογλου

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Οι λάτρεις της PORSCHE ανακάλυψαν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου σπορ αυτοκινήτου. Η νέα Porsche 911 είναι ένα κλασικό παράδειγμα στον τομέα της «πράσινης» συμβατικής τεχνολογίας. Η 7η γενιά της θρυλικής 911, είναι ένα ιδιαίτερα οικονομικό αυτοκίνητο επιδόσεων, η κατανάλωση έχει μειωθεί κατά 10% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι το 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο μία ακόμη πρωτιά σε αυτοκίνητο παραγωγής. Έτσι ο κάτοχος μίας νέας 911 είναι ένας οδηγός με περιβαλλοντικές ευαισθησίες.

Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν από κοντά & τις νέες εγκαταστάσεις και συνομίλησαν με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Συγκεκριμένα, η Porsche Center Thessaloniki είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα που περιλαμβάνει έκθεση, τμήμα ανταλλαγών, εγκαταστάσεις συνεργείου, φανοποιείου και βαφείου, στελεχωμένα με πιστούς και έμπειρους ανθρώπους στο χώρο του αυτοκινήτου.

περισσότερα στο www.aboutthessaloniki.gr
ford
EPEKTASI EGGYHSHS