Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν τα δύο Ford Fiesta RS WRC.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν τα δύο Ford Fiesta RS WRC.

WRC Πορτογαλία: The shakedown!

(29/3/2012)

O 4ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2012 θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία από τις 29 Μαρτίου έως τη 1 Απριλίου με τη μάχη να συνεχίζεται ανάμεσα στη Citroen και τη Ford.

Μπορεί οι Ειδικές Διαδρομές να ξεκινούν από την Πέμπτη, αλλά από το μεσημέρι της Τετάρτης είχαμε τη διεξαγωγή του shakedown που είναι μια ΕΔ στην οποία ο ταχύτερος θα μπορεί να διαλέξει πρώτος την σειρά εκκίνησής του, ο δεύτερος καλύτερος χρόνος θα επιλέξει δεύτερος την σειρά εκκίνησής του κ.ο.κ. Ο νέος κανονισμός αυτός έδειξε στην Πορτογαλία ταχύτερο τον Jari-Matti Latvala με το Ford Fiesta RS WRC και με διαφορά 1,7 δλ. από όλους τους υπόλοιπους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Στη δεύτερη θέση έχουμε ακόμα ένα Ford, αυτό του Petter Solber, ενώ στις δύο επόμενες θέσεις βρέθηκαν τα δύο Citroen DS3 WRC των Mikko Hirvonen και Sebastien Loeb.

Έτσι, τα Ford επιλέξανε πρώτα τη σειρά εκκίνησης των ΕΔ και είναι οι δύο τελευταίες θέσεις, 16η και 17η για τους Petter Solberg και Jari-Matti Latvala αντίστοιχα, που σύμφωνα με την ομάδα τους, θα μπορέσουν να «πατήσουν» καλύτερα πάνω στην ήδη διαμορφωμένη πίστα από τους υπόλοιπους. Από την άλλη, η ομάδα της Citroen επέλεξαν να ξεκινήσουν πρώτοι, κάτι που σημαίνει ότι δε φοβούνται αργότερα για τις νυχτερινές «σκονισμένες» ΕΔ, που θα οφείλονται στα προπορευόμενα οχήματα. Οι διοργανωτές όμως υποσχέθηκαν πως αποφάσισαν να ρίχνουν νερό στην πίστα ώστε να αποφύγουν την αιωρούμενη σκόνη.
Toyota
Autotriti.gr