ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Bizzarrini Veleno Supercar

(11/4/2012)

Απόφοιτος σχεδιαστικής σχολής στην Πολωνία παρουσίασε ένα σχέδιο ενός φουτουριστικού μοντέλου, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στον Giotto Bizzarrini.

Φουτουριστικό δημιούργημα που αποτελεί φόρο τιμής του Giotto Bizarrinni.

Ο Borys Dabrowski παρουσίασε ένα φουτουριστικό σχέδιο ενός μοντέλου αυτοκινήτου, δημιούργημα που πραγματοποιήθηκε προς τιμή του Giotto Bizzarrini, σχεδιαστής της Ferrari και μηχανικός υπεύθυνος της Ferrari 250 GTO.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το Bizzarrini Veleno, όπως ονομάστηκε, διαθέτει ένα πολύ επιθετικό χαρακτήρα ως προς το στιλιστικό κομμάτι, αφού πρόκειται για ένα μελλοντικό supercar. Έχει πολλά στοιχεία δανεισμένα από τη φύση όπως είναι τα χρώματα και το σχήμα του. Συγκεκριμένα, η σχεδίασή του βασίζεται πάνω σε ένα δηλητηριώδη βάτραχο, γιαυτό και ονομάστηκε «Veleno» που σημαίνει δηλητήριο στα ιταλικά.

Όσον αφορά στο μηχανικό κομμάτι, είναι state of the art, αφού το πρωτότυπο μοντέλο χρησιμοποιεί κυψέλες υδρογόνου που τροφοδοτούν έναν ηλεκτροκινητήρα. Το υδρογόνο είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό δοχείο και η δημιουργία του καυσίμου γίνεται με ανανεώσιμες πηγές, όπως είναι τα φύκια και τα οργανικά απόβλητα.

Ο Πολωνός σχεδιαστής αναφέρει πως ήταν πάντα οπαδός των δημιουργημάτων του Bizzarrini και έτσι προχώρησε στην υλοποίηση του έργου του για τη σχολή. Δυστυχώς, η μελέτη βασίζεται πάνω σε τεχνολογία που θα είναι εφικτή να κατασκευαστεί μετά το 2030.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
LINGLONG VS UNIROYAL