Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Εδώ το Audi Q3 Vail Concept που αναμένεται να επηρεάσει έντονα το Q2.

Εδώ το Audi Q3 Vail Concept που αναμένεται να επηρεάσει έντονα το Q2.

Στο Παρίσι και το Audi Q2

(15/6/2012)

Νέα στοιχεία για το μικρό crossover του Γερμανού κατασκευαστή διαρρέουν, αφού η πρωτότυπη μορφή του θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού.

Την έκδοση παραγωγής δεν θα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

τη δούμε στους δρόμους πριν από το 2015, όμως η Audi θα μας δώσειμια πρώτη γεύση παρουσιάζοντας την πρωτότυπη έκδοση (concept) στην έκθεση του Παρισιού. Πιο συγκεκριμένα, οΒρετανικός ειδικός Tύπος αναφέρει ότι στο Παρίσι η Audi αρχικά θαπαρουσιάσει την τρίθυρη έκδοση του αυτοκινήτου, η οποία θα είναι ιδιαίτεραεπηρεασμένη από το VW CrossCoupe Concept, ενώη πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η γνωστή MQB (Modular TransverseMatrix) του νέων VW Golf και Audi A3. Έτσιτο μήκος του αυτοκινήτου υπολογίζεται στα 4.150 χιλ. με τομεταξόνιο να κυμαίνεται περίπου στα 2.500 χιλ. ενώ ο ειδικός Tύπος δεν κρύβει ότιτο μοντέλο θα αποτελέσει τη βάση και για το Skoda Yeti επόμενης γενιάς που επίσης θα δούμε το 2015.

Από πλευράς κινητήρων, τίποτα μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμηεπίσημα, όμως πηγές το θέλουν να χρησιμοποιεί υπερτροφοδοτούμενα σύνολαβενζίνης 1,4 (122-172 ίππων), και πετρελαίου 1,6 (111-152 ίππων), και 2,0 (182ίππων), ενώ δεν είναι απίθανη και μια έκδοση Q2 S με 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο στα 228 άλογα.Από πλευράς μετάδοσης θα έχουμε 6τάχυτο χειροκίνητο και 7τάχυτο αυτόματοκιβώτιο, ενώ η τετρακίνηση θα είναι προαιρετική. 

Mercedes
NEES EKDOSEIS ID BUZZ