Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο στόχος των εμπλεκομένων φορέων δεν είναι άλλος, από το να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των ανασφάλιστων αυτοκινήτων.

Ο στόχος των εμπλεκομένων φορέων δεν είναι άλλος, από το να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των ανασφάλιστων αυτοκινήτων.

«Κυνήγι» για τα ανασφάλιστα οχήματα

(22/6/2012)

Τόσο η τροχαία όσο και το Υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιούν ελέγχους και διασταυρώσεις, με στόχο να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα στους ελληνικούς δρόμους.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες και

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

το υπουργείο οικονομικών θα μπούν σύντομα σε διαδικασίες κοινών διασταυρώσεωνμέσω του ΚΕΠΥΟ αλλά και του συστήματος Τaxis, επειδή όπως όλα δείχνουν τατελευταία χρόνια αυξάνονται συνεχώς τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα. Με τη χρήση τουσυστήματος αυτού, το υπουργείο θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει ποια οχήματακυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση και στη συνέχεια τους κατόχους τους, που θαεπιβαρύνονται με σημαντικά πρόστιμα.

Ο στόχος των εμπλεκομένωνφορέων δεν είναι άλλος, από το να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των ανασφάλιστωναυτοκινήτων, ενώ ήδη ασφαλιστικές εταιρίες αναγνωρίζοντας τα οικονομικάπροβλήματα, αλλά και λόγω του ανταγωνισμού έχουν αναπροσαρμόσει προς τα κάτωτις τιμές για τις υποχρεωτικές ασφαλίσεις. Αυτό μάλιστα συμβαίνει παρά τηναύξηση των υποχρεωτικών καλύψεων αστικής ευθύνης στο 1 εκατ ευρώ για σωματικές αλλάκαι υλικές ζημιές, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οιτιμολογήσεις των ασφαλιστικών εταιριών για το αυτοκίνητο βρίσκονται περίπου σταεπίπεδα του 2005!

Τέλος, οι κάτοχοι των ανασφάλιστων οχημάτων εκτός από την υποχρέωση τηςασφάλισης θα οφείλουν να πληρώσουν, σύμφωνα με τις προτάσεις σχετικής επιτροπήςκαι το πρόστιμο των 250 ευρώ στο υπουργείο οικονομικών.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing